El concurs de microrelats de terror repeteix guanyadors

Jordi Masó guanya el premi al millor microrelat de terror i gore en català i Óscar Sipán es proclama guanyador de la categoria de millor microrelat en castellà. Tots dos són habituals del Festival de Cine de Terror i ja havien aconseguit el reconeixement al 2009.

La sisena edició del concurs de microrelats de terror i gore organitzat pel Festival de Cine de Terror de Molins de Rei conjuntament amb la Biblioteca Pau Vila ha coronat com a reis del microrelat de terror a dos vells coneguts del festival. Els premis es van donar a conèixer abans de la projecció dels curtmetratges finalistes la nit del divendres 2 de novembre al teatre de la Peni.

Jordi Masó (al centre) ha estat el guanyador del concurs de microrelats de terror en català // David Guerrero

Jordi Masó (al centre) ha estat el guanyador del concurs de microrelats de terror en català // David Guerrero

Jordi Masó, de La Roca del Vallès, ha aconseguit el premi al millor microrelat de terror i gore en català per L’hoste. El premi al millor microrelat de terror i gore en castellà ha estat per Óscar Sipán, de Huesca, amb el text Posesiones. Tots dos van ser guanyadors de l’edició del 2009 i repeteixen així guardó per segona vegada. D’altra banda, la molinenca Pilar Carmona ha estat reconeguda amb l’accèsit al millor microrelat en castellà per El masaje.

El jurat estava format per Glòria Massana, de la biblioteca Pau Vila; Aina Ibáñez, guanyadora de la primera edició del concurs; i David Izquierdo, membre de l’organització del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades