Olivier Abbou lamenta a Molins de Rei la “poca originalitat” del cine de terror actual

El convidat internacional del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, el director francès Olivier Abbou, remarca la “falta d’idees” del gènere de terror actual i reivindica l’escassetat que hi ha de “pel·lícules que tinguin alguna cosa a dir”.

Olivier Abbou va oferir una roda de premsa al restaurant La Peni // Jordi Julià

Olivier Abbou va oferir una roda de premsa al restaurant La Peni // Jordi Julià

El Festival de Cine de Terror tenia enguany com a convidat internacional al director de cine francès Olivier Abbou, guanyador a l’edició del festival de l’any passat del premi al millor director per la pel·lícula Territories. Abbou, que enguany ha presidit el jurat del festival, va lamentar després d’haver vist les pel·lícules i curtmetratges a competició que “hi ha una certa crisi en el cinema de terror”. Segons el cineasta, aquesta es deu a que “hi ha molt poques coses originals avui en dia”, tot i admetre haver-li “agradat molt tres o quatre films” d’entre els que ha vist com a jurat del festival.

Olivier Abbou també va reivindicar “pel·lícules que tinguin alguna cosa a dir i vagin més enllà dins el gènere de terror”, les quals assegura que són escasses avui dia. És en aquesta línia que va voler destacar dos treballs que assegura haver-li agradat més: “són molt extrems i amb molt poc pressupost, demostrant que és millor una bona idea que una gran producció”. Olivier Abbou feia aquestes declaracions en una roda de premsa just abans de començar les 12 hores de cinema de terror, on es van projectar les pel·lícules que competien en secció oficial que encara no s’havien projectat durant la setmana.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *