La victòria encara no arriba pel femení de waterpolo

Horta 13-7 CN Molins de Rei. L’absolut femení de waterpolo del CN Molins de Rei patia aquest cap de setmana la tercera derrota de la temporada.

Els enfrontaments entre Horta i Club Natació Molins de Rei no deixen mai indiferents i, en aquesta ocasió, tampoc van decebre. Un partit intens per part dels dos equips però que, malgrat tot, les molinenques no van estar estar encertades en atac i van deixar escapar la tercera oportunitat de victòria.

Les noies de Sisco Díaz van saber mantenir el nivell del partit, però va fallar l’encert de cara a porteria, que va dur un resultat gens vergonyós a un equip que encara s’està enfortint.

El proper enfrontament de l’equip serà aquest dissabte dia 10 a les 11 del matí a la Piscina Municipal. En aquesta ocasió serà l’Olot, rival directe, l’encarregat de plantar cara a unes noies amb ganes de trencar la mala ratxa d’inici de temporada.

Recomanacions personalitzades