La poca efectivitat en el llançament penalitza al masculí de bàsquet

CE Molins de Rei 51-60 Tecla Sala. La poca efectivitat en el tir penalitza als molinencs, que pateixen la segona derrota consecutiva i la primera de la temporada al Poliesportiu Municipal. 

El CE Molins de Rei no va estar encertat ofensivament // Adrià Casaín

Tot i que en un partit de pretemporada es va aconseguir guanyar al mateix rival, el Tecla Sala, en lliga el partit ha estat diferent. El Club Esportiu Molins de Rei va estar poc efectiu en els llançaments i van patir la primera derrota de la temporada al fortí del Poliesportiu Municipal.

El partit va començar bé pels homes de Juan Couto ja que al final del primer quart guanyaven per 16 a 15. Malgrat que el partit era igualat, el CE Molins de Rei tenia bones sensacions en el joc. Però en el segon quart la cosa va ser molt diferent. Els molinencs van baixar  el rendiment i  es va arribar a la mitja part 22 a 31. La diferència era a suficientment petita per, en cas d’una bona segona part, remuntar el matx. 

El màxim anotador del conjunt molinenc va ser Álvaro Burgos amb 18 punts

Però a la segona part tampoc va haver-hi reacció i a falta de l’últim quart els molinencs perdien 32 a 48. La manca d’encert en el tir interior i exterior castigava al CE Molins de Rei. Amb una diferència important, l’equip visitant va gestionar el partit durant l’últim quart on l’equip de Juan Couto es va apropar a l’electrònic, però no el suficient com per remuntar. El resultat final va ser de 51 a 60.

Bon partit en l’aspecte defensiu, sobre tot en els rebots, però el punt determinant de la derrota va ser el desencert de cara a cistella. En els tirs lliures l’equip no va tenir el dia: 11/31, el que significa només un 35’5% d’encert. I en triples més del mateix: només dos triples en tot el partit tot i intentar-ho fins a vint vegades.

Recomanacions personalitzades