El femení d’handbol cau davant el seu gran rival

CE Molins de Rei 24 – 29 Granollers. Les molinenques cauen derrotades contra un dels màxims aspirants al títol de Lliga Catalana. El matx s’escapa a la segona part per culpa d’un període d’imprecisions. 

Les molinenques van jugar millor a la segona que a la primera part // Marta Pedrola

Les molinenques van jugar millor a la segona que a la primera part // Marta Pedrola

El CE Molins de Rei i el Granollers són dos dels millors equips d’handbol femení de Catalunya. Els dos conjunts són els grans favorits per fer-se amb el títol de Lliga Catalana i aquest dissabte es tornaven a veure després de l’històrica final de la temporada passada. Veure un partit entre aquests dos equips és sinònim d’espectacle i, malgrat ser un matx de lliga regular, aquesta vegada no va ser una excepció.

Els dos equips es coneixen a la perfecció i, conscients del potencial, van sortir a la pista amb molt de respecte envers el rival. Les dues defenses estaven molt fortes i els dos equips tenien controlada perfectament l’arma més poderosa del rival: el contraatac. D’aquesta manera, el transcurs de la primera part es va decidir en els atacs posicionals. Cap dels dos equips va poder escapar-se a l’electrònic tot i que va ser el Granollers qui anava mamant en el marcador per diferències que no superaven els dos gols de distància.

L’atac posicional de l’equip visitant funcionava força bé creant superioritats complicades de defendre per una defensa molinenca que a vegades arribava tard a les ajudes. En atac el CE Molins de Rei no va estar gents malament i es va arribar al descans amb un 12 a 13 a l’electrònic del Poliesportiu Municipal. Igualtat màxima: Gran partit d’handbol.

Els CE Molins de Rei - Granollers són grans partits // Jose Polo

Els CE Molins de Rei – Granollers són grans partits // Marta Pedrola

El Granollers va aconseguir la victòria ja que va cometre menys errors que el CE Molins de Rei.

La segona meitat va començar molt bé pels interessos molinencs. Les entrenades per Isa Rabassa van millorar en defensa aconseguint llençar més d’un contraatac. Això va fer que el CE Molins de Rei aconseguís una diferència de tres. Però llavors, el Molins, un equip que a vegades juga més amb el cor que amb el cap, no va saber controlar el partit. Una sèrie d’imprecisions en les passades van donar-li la possibilitat de remuntar al Granollers, que es va fer amb el control del partit per no deixar-lo escapar. El Granollers va aconseguir la victòria ja que va cometre menys errors que el CE Molins de Rei. Les molinenques han perdut una batalla, però no la guerra.

“Hem de passar pàgina”

Les molinenques s'han d'aixecar per afrontar una fase complicada de la temporada // Jose Polo

Les molinenques s’han d’aixecar per afrontar una fase complicada de la temporada // Jose Polo

En declaracions a Viu Molins de Rei, la capitana de l’equip, Inés Solana, explica que han “de passar pàgina” ja que la “competició no s’atura i la setmana vinent hi ha un partit més que complicat”. I és que el CE Molins de Rei visita la pista del Gavà, un altre dels rivals directes. De fet, el Gavà va empatat a punts amb les molinenques que, quartes a la classificació, són a només dos punts del líder, el Granollers. Tot i estar encara a l’inici de la temporada, segons Solana, “ja no hi ha marge d’error si es vol agafar el tren de les posicions capdavanteres”.  Enguany sembla que la Lliga Catalana estarà molt més igualada que en altres ocasions.

Viu Molins de Rei ha explicat el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades

  2 comments for “El femení d’handbol cau davant el seu gran rival

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *