Segueix la mala ratxa

L’Atlètic Incresa encaixa la seva quarta derrota consecutiva contra el Vinyets Moli-Vell per 1 a 2. Malgrat la derrota, els del barri del Canal han fet un dels millors partits de la temporada. La lesió de Jona Nuñez -que va perdre el coneixement – va marcar un punt d’inflexió en el partit.

L’ambulància es va emportar a Jona Nuñez // Laura Fernández

L’Atlètic Incresa no guanya des de la quarta jornada, contra El Papiol, i el del Vinyets Moli-Vell era un partit clau per poder tornar a agafar el ritme i  no seguir baixant a la taula classificatòria. Els entrenats per Rafa Martínez encaraven el matx amb les baixes de Jordi Pons, José Rubio i el porter Jonathan Bergua, que van ser expulsats dijous passat contra l’Abrera. Aquestes baixes, que normalment tindrien molta importància, agafaven encara més rellevància ja que els del barri del Canal es troben, ara per ara, sense porter suplent i el lateral Xavier Villasanta va haver d’agafar la responsabilitat de cobrir els tres pals.

El Vinyets sorprenia amb un gol al minut 3 que feia intuir un partit complicat pels locals (0-1) però el que realment era increïble era el joc de l’Atlètic Incresa. Ràpids, motivats i amb una millora en defensa, portaven la batuta del joc amb un encertat Jordi Vargas a la banda esquerra que buscava contínuament Gerard Salinas i Jona Nuñez. Sense esperar a que passés més temps, els blanc-i-blaus van buscar l’empat des del segon després d’encaixar el gol. Van posar tota la carn a la graella i allò que deien un dia a can Barça de “ens hi deixarem la pell” era aplicable aquesta vegada per als homes de Rafa Martínez.

L’Atlètic Incresa va fer un bon partit però es va quedar sense recompensa.

El partit va tenir un abans i un després quan sobre la mitja hora de joc el capità Jona Nuñez topava amb un jugador visitant i queia al terra fulminat. El de la Riera Bonet va perdre durant un minut el coneixement i el jugador visitant va sortir il·lès. L’ambulància va arribar quan Nuñez ja era conscient i s’el va emportar a l’hospital. En declaracions a Viu Molins de Rei el capità de l’Incresa reconeix que no recorda “res de res” de la jugada.

Afortunadament, segons ha pogut saber aquesta redacció, la lesió de Nuñez no sembla greu ja que després dels primers diagnòstics el seu traumatisme no necessitarà operació. Això sí, el Municipal Ricard Ginebreda es va quedar congelat durant uns minuts.  L’incident va provocar que el partit agafés mitja hora de retard però la primera part havia de continuar, encara quedaven 10 minuts per davant. I amb l’ensurt al cos de tots es va arribar a la mitja part.

La segona part no canviava gaire, l’Incresa continuava mostrant el seu bon joc col·lectiu encara que es notava el desgast físic que portaven els jugadors. A manca de set minuts per finalitzar el partit, Jordi Vargas, un dels jugadors destacats del matx, feia justícia fent l’1 a 1. Però al final del matx el Vinyets Molí-Vell va aconseguir l’1 a 2 al minut 87 deixant la bona feina dels del barri del Canal sense cap recompensa. De manera cruel, Alejandro Abejona li donava els tres punts al seu equip als últims minuts. D’aquesta manera, l’Atlètic Incresa continua amb la seva mala ratxa.

Fitxa tècnica

 

Atlètic Incresa: Xavier Villasanta, Roque Bonilla, Jesus Sampedro, Jonatan Nuñez, Jordi Vargas, David Ruiz, Eric Garcia, Pol Muela, Angel Barroso, Francesc Canals i Gerard Salinas. Suplents: Arfang Badji, Marcos Andres i Matias Bassas.

 

Vinyets Moli-Vell C.F: Daniel Hurtado, Jonatan Garcia, Guillermo Cereceda, Marcel Torrent, Javier Lozano, Jaderson Diego Lima, Alejandro Poveda, Ivan Jesus Muñoz, Eusebio Gonzalez, Joaquin Rizo i Daniel Ortiz. Suplents: Jesus Martinez, Juan Jose Valera, Sergio Partal, Alejandro Abenoja, Andres Jesus Valera, Adrian Gonzalez i Ivan Murillo.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades