Una lluita que acaba en derrota

L’Atlètic Incresa perd a casa contra l’Abrera per 1 a 2. El partit aplaçat per la Festa Major de Molins de Rei es va disputar el dijous de Tots Sants al Ricard Ginebreda. L’equip de Rafa Martínez va treure totes les seves armes a la segona part.

L’Atlètic Incresa va lluitar fins al final // Laura Fernández

Que el fred ja ha arribat és evident, l’hivern s’apropa i això és notarà d’ara en endavant ja que cada vegada veurem menys espectadors als camps de futbol territorial.  Tot i això, semblava que el passat 1 de novembre la gent s’animava a veure el partit que s’havia d’haver jugat el cap de setmana de la Festa Major de Molins de Rei, on a l’Atlètic Incresa li tocava enfrontar-se contra l’Abrera.

Primera part fluixa, amb nombrosos errors defensius que van poder passar factura. La bona actuació del porter que s’ha incorporat aquest any a l’equip de Rafa Martínez, Jonathan Bergua, va evitar possibles gols visitants. Durant els primers 30 minuts el joc de l’Incresa es basava en intentar robar la pilota per organitzar ràpids contraatacs. Jordi Pons, qui ja sembla recuperat de las  seva lesió, ho intentava al minut 40 sense èxit ja que la pilota es va desviar sortint fregant el travesser. Però just abans del descans, al minut 45 i de manera dolorosa, l’Abrera va tenir la sort de fer un gol aprofitant la sortida d’un córner (0-1). Un gol dels que fan mal. 

Tot i jugar amb nou homes l’Atlètic Incresa va tenir opcions fins al final

La segona part va canviar. El gol de l’Abrera just al finalitzar la primera part va fer que  l’Incresa reaccionés tot i que la bona tasca de l’equip no va servir de gaire. Alguns errors arbitrals van ser claus en el transcurs del partit i l’Atlètic Incresa es va quedar amb nou homes sobre el terreny de joc. En primer lloc Jonathan Bergua quedava expulsat desprès de parar un xut fora de l’àrea. L’àrbitre el va fer fora i Rafa Martínez  va haver de prescindir de Gerard Salinas com a davanter i ficar-lo entre els tres pals ja que no hi havia cap altre porter a la banqueta local.  L’Abrera aprofitant la situació dels locals van fer el 0 a 2 a la mateixa jugada la qual, sense cap mena de dubte, va ser clau en el partit.

El partit estava molt complicat per als del barri del Canal però Jona Nuñez, que va sortir a la segona part substituint Xavier Villasanta, feia despertar als seus amb l’1 a 2. Minuts més tard  expulsaven al defensa José Rubio, ensenyant-li la segona groga del partit desprès de fer una falta al visitant. Una expulsió força rigorosa que es va debatre al Ricard Ginebreda. Tot i jugar amb dos homes menys els locals van fer els millors minuts del partit, pressionant força i atacant a l’Abrera de manera continua. L’Atlètic Incresa va  tenir la possibilitat d’empatar el partit ja que van lluitar, sense èxit, fins a l’últim segon.

La mala ratxa continua però encara no és tard. El proper partit de l’equip de Rafa Martínez serà dissabte a les sis de la tarda contra el Vinyets Molí-Vell, també al Ricard Ginebreda.

 

Fitxa tècnica

Atlètic Incresa: Jonathan Bergua, Xavier Villasanta, Roque Bonilla, Jesus Sampedro, Jordi Pons, Eric Garcia, Marcos Andres, Pol Muela, Angel Barroso, Gerard Salinas i Jose Manuel Rubio. Suplents: Jonathan Nuñez, Jordi Vargas, Francisco Ruiz i Francesc Canals.

 

Abrera A.E: Daniel Arias, Daniel Delgado, David Manuel Macias, Ismael Garcia, Albert Martinez, Maximiliano Eandi, Albert Hidalgo, Francisco Blanco, Alejandro Rosas, Jonathan Forradellas i Sergio Quirantes. Suplents: Miguel Lara Del Castillo, Oriol Barrachina, Miguel Angel Muñoz, Marc Cansada i Ruben Serrano.

 

Gols: 0-1 Ismael Garcia (45′), 0-2 Maximiliano Eandi (60′),  1-2 Jonathan Nuñez (71′)

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Una lluita que acaba en derrota

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *