Showtime del femení de bàsquet

CE Molins de Rei 55 – 22 CB Mollerussa. Les entrenades per Pere Galimany es col·loquen segones a la classificació després de fer una mostra d’autoritat contra el Mollerussa. 

El CE Molins de Rei va ser molt superior // Jose Polo

Anar a veure els partits del sènior femení de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei al Poliesportiu Municipal és sinònim d’espectacle. El record del triple de la molinenca Elena Capella ara fa dues setmanes per donar-li la victòria al seu equip, el Bàsquet Almeda, a l’últim segon de la pròrroga encara era viu a la pista i, qui sap si per no tornar-se a veure en un final així, les entrenades per Pere Galimany van decidir resoldre el partit contra el CB Mollerussa per la via ràpida.

El CE Molins de Rei va signar un parcial de 19 a 2 per començar el matx. L’equip visitant va anotar els primers punts a manca de 6:50 per finalitzar el segon quart. Potser resumeix aquest inici l’actitud de l’entrenador rival qui, després d’intentar aturar el partit amb un temps mort pocs minuts després de l’inici del matx per escridassar a les seves jugadores demanant una reacció, va optar per un discurs molt més tou i de donar ànims a les seves jugadores al final del primer període. I és que el Molins va ser molt superior.

El CE Molins de Rei venç, convenç i també enamora.

Decidides i conscients del seu potencial, les molinenques van ofegar al rival amb una defensa organitzada i, en atac, el CE Molins de Rei va obsequiar a l’afició amb un seguit de jugades espectaculars fins finalitzar el primer període amb un 15 a 0 a favor. Incontestable. Combinació de joc interior i exterior sense oposició per arribar al descans amb un 27 a 8 i el partit gairebé resolt.

A la sortida dels vestidors el perill estava en relaxar-se i pensar que la feina ja estava feta amb 20 minuts de joc per davant. Però no es van veure símptomes de relaxació en les jugadores locals que van decidir seguir aplicant-se amb la mateixa contundència mostrada durant la primera part. L’equip de la terra ferma va treure algunes espurnes d’orgull en aquest període però no van ser suficients per aturar el tren que els hi estava passant per sobre.

L’últim període va començar amb un 42 a 18 a l’electrònic i va servir per gaudir d’algunes jugades molt plàstiques per part d’un CE Molins de Rei que venç, convenç i també enamora. Poesia pels ulls. El resultat final d’escàndol: 55-22, showtime al Poli.

L’atac del CE Molins de Rei va fer gaudir a l’afició // Jose Polo

Arriba una època complicada

Últimament tot són alegries per l’entrenador del sènior femení de bàsquet del CE Molins de Rei, Pere Galimany, qui ha estrenat paternitat fa unes setmanes. Però, en declaracions a Viu Molins de Rei, Galimany no es deixa endur per la felicitat del moment i diu que “ara arribarà una època complicada”. I és que les molinenques encararan durant les properes setmanes un seguit de partits complicats començant per visitar la pista del Cornellà “B” el proper 4 d’octubre. Aquestes setmanes poden marcar els límits, o no, d’un equip que ha fet un inici de temporada gairebé perfecte amb un balanç de cinc victòries i només una derrota i que es col·loca segon a la classificació.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades