El masculí de bàsquet cau a la pista del Samà

Samà 70-64 CE Molins de Rei. Els molinencs no van tenir el seu millor partit a Vilanova. El Samà, un vell conegut dels homes de Juan Couto, va ser superior durant tot el partit. 

El CE Molins de Rei té un balanç de 4 victòries i 3 derrotes // Jose Polo — Arxiu

La temporada passada el CE Molins de Rei i el Samà van tenir una lluita preciosa a Segona Catalana amb l’objectiu de pujar a Primera Catalana. Tots dos equips van aconseguir l’ascens i, enguany, una categoria per sobre, estan demostrant el seu potencial adaptant-se des del primer partit a la nova categoria.

Així doncs, els dos equips, es van tornar a veure les cares el passat diumenge a la pista del Samà. En declaracions a Viu Molins de Rei, el capità de l’equip, Miquel Sànchez,  resumeix el matx com “un dia per oblidar” i assegura que “l’entrenador ens farà reflexionar durant la setmana”. I és que segons publica el blog de la secció de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei, l’equip de Juan Couto va anar tota l’estona per darrere a l’electrònic.

Tot i això, la bona defensa feta en moments puntuals va fer que el resultat no fos ajustat i que, fins i tot, els molinencs mantinguessin certes opcions de victòria en alguns moments del partit. En atac, Jordi de Ugarte i Dani Alfaro van ser els jugadors més destacats per part visitant.

Al final, el Samà és va emportar el matx per 70 a 64. Derrota justa en una pista de les complicades ja que, per molt que sigui la seva primera temporada a Primera Catalana, els dos equips estan demostrant en aquest inici de curs que tenen molt a dir dins la nova categoria.

Recomanacions personalitzades