El Festival de Cinema de Terror s’apropa als estudiants de batxillerat

El teatre de la Peni obre les seves portes el dimecres al matí en la sessió de curtmetratges per als instituts. Aquesta iniciativa arriba a la seva quarta edició amb la intenció de motivar als estudiants de batxillerat molinencs a acostar-se més al cinema de terror.

La Peni ha mostart un aspecte entre terrorífic i juvenil durant el matí // Adrià Casaín

A la setmana terrorífica de Molins de Rei no hi podien faltar, un any més i per quart consecutiu, els curtmetratges que selecciona el Festival de Cine de Terror de Molins de Rei per visionar-los en unes sessions gratuïtes reservades pels instituts de Molins de Rei.

A primera hora del matí s’han acostat al Teatre de la Peni els alumnes de batxillerat de l’institut Lluís de Requesens per passar una estona de nervis, angoixa i de bon cinema. Poques hores més tard han estat els alumnes del col·legi Virolai i de l’institut Bernat el Ferrer els que han passat por durant gairebé dues hores.

Entre els curts seleccionats que han estat emesos el matí del dimecres 31 d’octubre es troben produccions de diferents nacionalitats, com per exemple el curtmetratge de P. Cristiani titulat Deus Irae, una producció sud-americana. El film guanyador entre les votacions del alumnes ha estat el curt de realització francesa anomenat Tous les hommes s’appellent Robert, dirigit per M. Boulier. També s’han reproduït curts com 8 de Raúl Cerezo, Corte d’Arnau Pons, La Granja d’Ignacio Lasierra i Matagatos de J. Montesinos.

La majoria d’aquests són participants a l’edició de l’any passat del concurs de curts. Al finalitzar la projecció de curtmetratges s’ha donat a conèixer  el nom del curt amb més vots i els alumnes han pogut compartir qüestions amb el director Sergi Vizcaino, que ja va assistir l’any passat, qui ha informat del llançament del seu nou curt terrorífic titulat Evil Dead.

Recomanacions personalitzades