Desconnectats

Torrelles 5-2 Atlètic Incresa. Els del barri del Canal pequen de manca de concentració i cauen al camp del Torrelles. El capità, Jona Nuñez, creu que “han de reaccionar ja”.  

L’equip no va tenir el seu millor dia al camp del Torrelles // Arxiu — Jose Polo

La visita de l’Atlètic Incresa al camp del Torrelles, equip que també lluita per evitar el descens, no va ser el millor partit dels del barri del Canal. L’equip va patir una manca de concentració poc habitual durant els primers minuts de partit. “Simplement no estàvem, jo el primer, va ser un cosa estranya” explica en declaracions a Viu Molins de Rei el capità, Jona Nuñez.

No passava la mitja hora de joc i el Torrelles ja guanyava amb gols de Miguel Serrano i Sergi Seres. Els locals, amb un equip molt jove, van aprofitar la manca d’intensitat visitant. Sobre el minut 40 una bona jugada entre Marcos Bonilla, Jordi Pons – qui reapareix després de la seva lesió – i Gerard Salinas va acabar amb una bona definició de l’últim (2-1). El gol donava esperances a l’Atlètic Incresa però just abans de la mitja part aquestes esperances es van esvair amb el 3 a 1. Gol psicològic i mitja part.

A la represa el partit va començar igualat i una altra vegada van aparèixer els millors jugadors visitants del partit: Marcos Bonilla, Jordi Pons i Gerard Salinas. Aquest últim va marcar el 3 a 2 per ficar als seus dins del partit. I en aquest moment l’Atlètic Incresa va gaudir de més d’una ocasió per fer l’empat. “Si arribem a marcar el 3 a 3 estic segur que guanyem” explica Nuñez. Però no va ser així i el que va arribar va ser el 2 a 4 obra de Sergi Seres, qui completava un hat-trick. El partit va acabar aquí i els minuts finals només van servir per veure un gol més del Torrelles, el que feia el 2 a 5, i completava un resultat potser massa exagerat però que, al cap i a la fi, reflexa un just guanyador del matx.

L’Atlètic Incresa queda ara en la posició número 15 de la classificació, un punt i una posició per sobre de la zona de promoció de descens. “És molt aviat però hem de reaccionar ja”, creu Nuñez. La bona notícia és que, poc a poc, l’equip va sortint de la plaga de lesions que l’ha afectat durant les últimes setmanes. El proper partit és a casa dissabte a les 6 contra el Vinyets Molí Vell, servirà per veure si hi ha reacció al Municipal Ricard Ginebreda.

Recomanacions personalitzades