Ca n’Ametller s’encanta pel Festival de Cine de Terror

S’estrena una exposició ambientada en cases encantades en motiu del Festival de Cine de Terror. La mostra recull diferents tipus d’obres d’artistes del col·lectiu TAC (Terror Arreu de Catalunya). L’exposició estarà oberta fins al 4 de novembre a la sala d’exposicions de Ca n’Ametller.

L’exposició es pot visitar a la Sala d’exposicions de Ca n’Ametller // Jose Polo

Molins de Rei ja viu immers en una de les setmanes en les que aconsegueix més projecció internacional de tot l’any: la setmana del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, que enguany arriba a la seva 31a edició.

Un dels primers actes del festival ha estat l’obertura de l’exposició Expotac: Cases Encantades centrada en mostrar una de les temàtiques més recurrents en el cinema de terror. Entre el 30 d’0ctubre i el 4 de novembre es poden veure  una trentena d’obres al voltant de les cases encantades a la Sala d’exposicions de Ca n’Ametller.

L’exposició reuneix diferents vessants artístiques: pintura, dibuix, fotografia… i això fa que la mostra sigui molt variada. Cada obra encara la matèria des d’una òptica diferent. Autors com Toni Benages, Marta Anais, Juan Rubí o José Miguel Álvarez exposen les seves creacions a Molins de Rei aquests dies. Tots ells formen part del col·lectiu TAC (Terror Arreu de Catalunya).

Tot i que estava prevista una inauguració de la presentació, que figurava al programa oficial del XXXI Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, a última hora és va decidir no fer-la i que, simplement, les portes de Ca n’Ametller s’obrissin per poder gaudir de l’exposició.

L’exposició ofereix una bona varietat d’estils // Jose Polo

Recomanacions personalitzades