Golejada a casa per trencar la mala ratxa

Molins de Rei CF 5-1 UE Abrera. Els molinencs es van treure l’espina clavada de la contundent derrota de la setmana passada mostrant una clara superioritat davant l’Abrera.

El Molins de Rei CF s’ha retrobat amb la victòria // Arxiu — Laura Fernández

Cinc jornades sense guanyar per un equip guanyador com és el Molins de Rei Club de Futbol són masses. El matx va començar amb una dinàmica totalment contraposada al de la setmana passada: El Molins va sortir amb la màxima concentració al rectangle de joc.  L’equip va sortir amb moltes ganes i això es va veure plasmat en forma de gol al minut vuit de la primera part de partit, quan Àlex Agudo va aprofitar una bona passada de Carles Capella (1-0). D’una forma semblant va arribar el segon gol dels molinencs, una centrada de Jordi Sánchez va ser rematada a gol per Capella (2-0). Sense donar l’opció a reaccionar al rival, el tercer gol va ser obra de Francisco Alcaide -jugador en un gran estat de forma-, a passada de Capella, omnipresent a la primera part del matx. En només 22 minuts els homes entrenats per Joan García deixaven el partit gairebé sentenciat fent una mostra d’autoritat. 

El Molins de Rei CF va oferir el millor joc del que portem de temporada a la primera part.

Amb el 3-0 es va arribar al descans. Possiblement, el Molins estava oferint la seva millor versió en tot el que va de temporada. A la segona, l’Abrera es va voler acostar al marcador amb un gol que acabaria sent el de l’honor obra de Marouane Chbirik (3-1).  Ferran De Palol, porter titular del Molins de Rei CF, va evitar el gol visitant en un u contra u evitant el que podia arribar a ser una reacció visitant. Però immediatament després, a la contra, Carles Capella va sentenciar finalitzant amb gol una magnífica carrera (4-1). Amb espais per davant, la potència del moilnenc es converteix en una arma gairebé imparable. L’últim gol del partit va arribar a l’últim minut quan Fran Campo, que havia entrat en el minut 37′ suplint a Francisco Alcaide, va fer el definitiu 5-1.

Amb aquesta “maneta” el Molins agafa aire, i sobre tot, moral per afrontar el seu futur més immediat. El proper partit dels molinencs torna a ser a casa contra els veïns d’El Papiol el dissabte 3 a les 18:15h. Serà un partit important ja que els dos equips es troben empatats a 12 punts i lluiten per agafar el tren de la zona capdavantera de la classificació. És preveu partit dels bonics al Municipal Josep Raich. 

 

Fitxa tècnica:

Molins de Rei CF: Ferran de Palol, Oleguer Pujol, Joan Gossa, Jordi Sánchez, Carles Capella, Joan Torelló, Àlex Agudo, Nelson Nicola, Francisco Alcaide, Mario Martin i Christian Agudo. Suplents: Jordi Prats, Francisco Campo, Jordi Ganduixer i Oriol Pros.

AE Abrera: David Macias, Ismael García, Albert Esparó, Marouane Chbirik, Carlos Rosas, Francisco Blanco, Daniel Arias, Alex Rosas, Xavier Alonso, Sergio Quirantes i Jonathan Forradellas. Suplents: Jose Manuel Estruchblanco, Christian Barea, Daniel Delgado, Miguel Lara, Albert Martínez, Miguel Ángel Muñoz i Rubén Serrano.

Gols: 1-0 Àlex Agudo (5′), 2-0 Carles Capella (11′), 3-0 Francisco Alcaide (22′), 3-1 Chbirik Marquane (55′), 4-1 Carles Capella (60′), 5-1 Fran Campo (89′).

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades