Ningú va dir que fos fàcil

L’handbol masculí perd 31 a 34 contra el Pardinyes Lleida. El CE Molins de Rei ha anat sempre per darrera a l’electrònic contra un rival que ha demostrat ser un equip més madur. 

Els extrems del CE Molins de Rei van fer una gran primera part // Jose Polo

Els extrems molinencs van fer una gran primera part // Jose Polo

Tothom era conscient que la temporada del jove sènior masculí d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei a Primer Catalana seria complicada. Després de quatre jornades, els molinencs es troben amb només una victòria – aconseguida amb una gran remuntada contra el Gavà – i tres derrotes. La bona notícia és que aquests dos punts serveixen, de moment, per estar a la zona mitja de la taula classificatòria.

L’equip de Pere Arbona rebia dissabte 27 d’octubre a un conjunt de la zona noble de la classificació, el Pardinyes Lleida. Només veure com sortien al camp es va veure que els lleidatans responien als estereotips d’equip gran: jugadors físicament imponents i equipacions plenes d’sponsors, el que significa hi ha un suport econòmic al darrera del club. Durant els primers minuts l’equip visitant va plantejar un partit molt físic, conscient que molts dels jugadors molinencs encara estan per fer en aquest aspecte. Però aquesta estratègia només els hi va servir per aconseguir una mínima renda de dos gols després de 10 minuts (4-6). I és que, a vegades, on no arriba la força hi arriba la traça. 

El CE Molins de Rei es va mostrar com un equip jove amb bons fonaments però que necessita madurar

El CE Molins de Rei, ben format tècnicament, va aconseguir no sortir-se del partit en cap moment. Dídac Gonzàlez (7 gols) feia molt de mal amb les seves internades des de l’extrem dret i Pol Ibañez dirigia el joc d’atac molinenc amb molta imaginació, combinant passades als extrems i el pivot i combinant-se molt bé amb els laterals. Però al final de la primera part una sèrie d’errades ofensives van fer que el Pardinyes Lleida anotés un seguit de gols a la contra i arribés al descans amb una avantatge de tres (14-17). Errors de joventut.

En algun moment es va trobar a faltar a Pau Rebollo, amb problemes en un lligament del peu, qui sempre aporta una solució més en atac: el llançament exterior. Sembla que la lesió de Rebollo anirà per a llarg i alguns dels seus companys hauran de treballar de valent per fer que aquesta baixa es noti el menys possible.

El CE Molins de Rei no va desaparèixer el matx en cap moment // Jose Polo

El CE Molins de Rei no va desaparèixer el matx en cap moment // Jose Polo

A la represa, Pere Arbona va optar per intentar aturar als millors jugadors de l’equip contrari fent defenses amb fins a dos marcatges individuals. L’aposta no li va sortir del tot malament, però el problema va ser que l’equip de la terra ferma va millorar la seva defensa. A l’inici de la segona part semblava que el partit es podia trencar però no va ser així. De la mà de jugadors com Iván Carrasco, un jove de la pedrera molinenca de només 17 anys que apunta molt bones maneres, els molinencs van aconseguir seguir vius en tot moment. Però per molt que s’esforcés, el CE Molins de Rei mai va arribar a empatar i després d’uns últims minuts de partit amb més cor que cap, fet que li va costar una expulsió al molinenc Bernat Anducas, van acabar perdent el partit per tres gols de diferència, 31 a 34.

No serà una temporada fàcil però la joventut del CE Molins de Rei fa pensar que   el treball de la primera volta de la competició tindrà els seus resultats a la segona. El perill és entrar en una espiral de derrotes que desanimi els jugadors. L’entrenador i el cos tècnic hauran de treballar per fer que un equip tant jove segueixi esforçant-se en cada entrenament per millorar el seu joc i aprofitin cada partit per guanyar experiència i maduresa. Si ho aconsegueixen l’objectiu de la permanència serà possible.

Viu Molins de Rei ha explicat el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades