El CFS Molins 99 s’estrena a casa amb victòria

El Club Futbol Sala Molins 99 guanya al Cornellà per 6 a 3. Els molinencs recuperen les bones sensacions després de l’empat de la setmana passada a Pallejà. 

El CFS Molins 99 va ser superior al final // Laura Fernández

El Club Futbol Sala Molins 99 s’estrenava a casa aquesta temporada sense perdre una de les característiques que el va fer gran la temporada passada: el suport del públic. El Poliesportiu de La Sínia estava ple d’aficionats i jugadors d’altres categories –193 persones segons el blog de l’entitat-, que aprofitaven per veure als més grans del club. Amb el suport del públic i la il·lusió d’aconseguir lluitar per l’ascens aquesta temporada, Jorge Rubio i els seus van plantejar un joc ràpid en l’inici del matx contra el Cornellà.

Fran feia els primer pels local als tres minuts de començar el partit però el Cornellà, que tenia l’intenció de no despenjar-se, no va trigar gaire en igualar el matx. La primera part va consistir en un tira i afluixa per part dels dos conjunts. Al final es va arribar al descans amb un 2 a 3 a l’electrònic que presagiava una segona part complicada pels interessos molinencs.

L’equip va estar unit en els moments complicats // CFS Molins 99

El CFS Molins 99 va resoldre el partit en una gran segona part.

A la represa, les idees del Cornellà per tornar a casa amb el partit sota el braç continuaven igual de vigents que durant la primera part. Per la seva banda, el CFS Molins 99 no es volia conformar amb l’empat i buscava la manera de desequilibrar el rival i aconseguir la primera victòria de la temporada. I a la segona part els molinencs, sense cap mena de dubte, van estar més encertats. El seu joc ofensiu va funcionar molt bé i els gols van començar a sumar-se, un darrera l’altre, al marcador local. Primer Pepo va fer l’empat només sortir dels vestidors. Sobre el minut 11 Jesús va posar per davant els molinencs i Ivan i Fran van ser els encarregats d’encarrilar la victòria. El Cornellà es va veure superat i no va ser capaç de tornar a fer el bon joc de la primera part. Al final els locals es van fer amb el partit per 6 a 3 gràcies a una gran remuntada a la segona meitat.

El matx acabava amb molt bones sensacions pel CFS Molins 99 que, després de l’empat de la setmana passada a la pista del Pallejà, aconseguia finalment la primera victòria de la temporada. Sembla, si tot segueix així, que arribaran moltes més. 

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades