El waterpolo comença la temporada amb una derrota

El CN Molins de Rei ha començat temporada amb una derrota per 12 a 6 fora de casa. Els de Sergi Pedrerol afronten la nova temporada amb novetats a l’equip. 

El CN Molins de Rei ha començat la temporada amb derrota // Arxiu — Ariadna Buendia

El Club Natació Molins de Rei va jugar el primer partit de lliga contra un dels més forts de la taula: el Concepción. L’equip madrileny ha millorat molt respecte la temporada passada i va presentar un equip renovat que amb més força que mai va passar per sobre del CN Molins de Rei. Tot i això, el resultat no reflecteix el partit, ja que els molinencs van intentar oferir un bon joc davant el domini dels madrilenys i no es pot dir que fos un mal partit dels entrenats per Sergi Pedrerol.

El Molins de Rei va presentar un equip amb tres baixes respecte l’any passat, amb noves incorporacions i petits amb possibilitats de joc. Tot plegat, factors als quals s’han d’acostumar i saber vèncer si volen conservar les bones posicions de temporades passades. La gran novetat és la presència del molinenc Eric Marsal, ex-jugador del Club Natació Sabadell i actual guanyador de la Copa del Rei de waterpolo. Marsal jugarà uns partits amb l’equip molinenc abans de marxar cap Austràlia on iniciarà una nova i exòtica aventura en el mon del waterpolo.

El proper partit serà dissabte 27 d’octubre a les 16:45h a la piscina del CN Rubí, equip que, tot i ser teòricament inferior, ha deixat al Molins de Rei sense paraules més d’una vegada.

Recomanacions personalitzades