El futbol sala topa contra el mur del Pallejà

Pallejà 3-3 CFS Molins 99. Els molinencs intenten imposar el seu joc ofensiu però veuen com l’equip local, que va fer una gran defensa, aconsegueix esgarrapar un empat. 

El CFS Molins 99 aspira a pujar de categoria // CFS Molins 99

La temporada del Club Futbol Sala Molins 99 començava aquest cap de setmana amb l’aspiració de ser un dels equips capdavanters de seva categoria, la Preferent Catalana. I amb aquesta mentalitat, la d’un equip gran, van sortir els homes de Jorge Rubio a la pista del Pallejà.

Però segons explica el blog del CFS Molins 99, el partit no va ser gens fàcil. El Pallejà va plantejar una defensa molt agressiva i ben organitzada que va dificultar el joc d’atac dels molinencs. Aquesta defensa ha dificultat el joc dels visitants, sobretot a la primera part, quan es va arribar al descans amb un resultat de 2 a 1.

Però a la represa es va veure un Molins “més alegre” i, ràpidament, els molinencs van empatar. Semblava que el signe del partit podia canviar però el 3 a 2 local, que va arribar poc després de l’empat, va fer molt de mal a l’equip de Rubio.

A partir d’aquí el matx va ser, encara més, un monòleg del CFS Molins 99 que cercava el gol anant-se descaradament a l’atac. Però, malgrat que van haver-hi oportunitats, només va ser possible aconseguir un gol més i el partit va finalitzar amb un 3 a 3 final.

Recomanacions personalitzades