El femení d’handbol assalta una pista complicada

BM La Roca 18-24 CE Molins de Rei. Les molinenques aconsegueixen fer-se amb la victòria a una de les pistes més complicades de Lliga Catalana. El Molins ja encapçala la taula juntament amb el Granollers, el seu proper rival. 

Foto d’equip del sènior femení d’handbol 2012-2013 // Jose Polo

Un equip sòlid té la capacitat de rendir en els moments complicats i superar la pressió dels partits igualats fora de casa, on l’afició contraria està a sobre. I si hi ha una característica de defineixi al sènior femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei és, precisament, la solidesa.

Des del primer minut el partit va ser força igualat. Els dos conjunts patien errades en el llançament i algunes pèrdues de pilota. Les jugadores notaven els nervis i la pressió dels grans partits. D’aquesta manera, ni el Molins ni La Roca van aconseguir trencar el matx a la primera part i es va arribar al descans amb una diferència d’un gol a favor de les locals.

Però a la represa el CE Molins de Rei va ser un equip més sòlid que el seu rival. A partir d’una bona defensa les entrenades per Isa Rabassa es van anar fent amb el control poc a poc. En atac el joc de les molinenques va ser més ordenat, aprofitant l’u contra u i la capacitat de crear espais de les pivots. D’aquesta manera, les molinenques van aconseguir una victòria a una pista complicada per un 18 a 24 final.

“Encarem el primer tram decisiu de la temporada”

En declaracions a Viu Molins de Rei, la capitana de l’equip, Inés Solana, explica que aquesta victòria ha aportat “una gran dosis de confiança a l’equip”. Però la temporada tot just acaba de començar i el CE Molins de Rei haurà d’afrontar el primer tram realment complicat durant les properes setmanes. “Aquest setmana, contra La Roca, hem començat una nova etapa en la que ens toca jugar contra equips dels nostre nivell i haurem de treballar molt més”, reconeix Solana. Després d’una setmana de descans el Molins jugarà contra el Granollers, el gran rival per aconseguir la primera posició a la fase regular.

Recomanacions personalitzades