El fortí del Poliesportiu Municipal

El masculí de bàsquet supera 81 a 68 al CB Vila-Seca. Els molinencs guanyen tots els partits a casa en el que portem de temporada i converteixen el Poliesportiu Municipal en un fortí. Els molinencs van trencar el matx al principi de l’últim quart i no van patir al final. 

Quan un equip surt al Poliesporti Municipal ja sap que serà un partit complicat // Jose Polo

Tardes com la del diumenge 21 d’octubre són les que converteixen al Club Esportiu Molins de Rei en una gran entitat de, entre altres esports, bàsquet. A partir de les 4 es va poder gaudir de partits al Poliesportiu Municipal: primer el júnior, després el sènior “b” i finalment el sènior “a”. L’ambient que es genera a la pista nova és el d’una gran família. Un equip anima a l’altre i, els propis jugadors, arrosseguen amics, coneguts, familiars, parelles… en definitiva: una tarda per gaudir del bàsquet al costat de casa amb bona companyia. Aquest ambient genera confiança en els jugador locals que es senten còmodes i recolzats. I aquest fet, amb el pas del temps, té la seva influència en els resultats.

La combinació entre equip i afició està donant grans resultats

En el que portem de temporada el sènior “a” del CE Molins de Rei ha jugat tres partits a casa i, tots, han acabat en victòria molinenca. El partit contra el CB Vila-Seca no va començar gaire bé pels interessos locals. Els visitants és van mostrar com un conjunt versàtil amb uns jugadors amb uns bons fonaments que van aconseguir un parcial d’1 a 5 per començar. Però després d’un temps mort la cosa va començar a canviar. En només uns minuts, i sota una gran direcció de Dani Alfaro, el Molins es va posar tres punts per davant a manca de 4 minuts pel final del període. A partir d’aquí es va veure un partit bonic per part dels dos conjunts i es va arribar al final del primer quart amb empat a 18.

El segon període va començar de la mateixa manera: amb intercanvi de cops. Cap dels dos equips aconseguia imposar la seva dinàmica de joc. Els molinencs atacaven bé però no feien una defensa tant activa com en altres ocasions i el CB Vila-Seca ho aprofitava amb bons percentatges en el llançament. Amb un 32 a 36 a l’electrònic es va arribar a la mitja part.

El joc interior molinenc també va funcionar bé durant tot el partit // Jose Polo

Durant alguns moments de la temporada el CE Molins de Rei ha patit d’una baixa concentració a la sortida dels vestidors. Però aquesta vegada va passar exactament el contrari. Els molinencs va millorar el nivell en defensa i, sense deixar pensar al rival, van endossar-li un parcial de 10-0 amb dos triples de Rubén Calvo. A partir d’aquí tothom aportava el seu granet de sorra, tant en defensa com en atac, en uns minuts molt complets. Carles Fusté aportava efectivitat des de més enllà de la línia de 6,25 i Jordi de Ugarte començava a desplegar tot el seu potencial. Amb només 20 anys, seria difícil destacar la principal virtut d’aquest jugador.  Ho fa tot: llença, penetra, passa, puja la pilota, defèn… llàstima que, a vegades, surt del partit quan comet un parell d’errades consecutives. Però això són errors de joventut i té molt de temps per millorar.

Amb el Molins tres punts per sobre a l’electrònic va començar l’últim i definitiu període. Els molinencs, poc a poc, van anar picant pedra a partir de l’esforç col·lectiu en defensa fins a trencar definitivament el matx. L’equip visitant es va desdibuixar i els molinencs van començar a còrrer. Ja no hi havia marxa enrrere i la victòria sería pel CE Molins de Rei. A manca de cinc minuts pel final l’avantatge era de 12 i, a partir d’aquí, els homes e Juan Couto van mostrar la maduresa necessària per controlar el matx i no complicar-se la vida. Al final 81 a 68 a l’electrònic sense gaires patiments. El Poliesportiu Municipal tancava de la millor manera una gran tarda de bàsquet i convertia, una vegada més, en un fortí.

Recomanacions personalitzades