El Servei d’Orientació Laboral de l’Ajuntament publica ofertes de feina a internet

El Servei d’Orientació Laboral (SOL) de l’Ajuntament de Molins de Rei ha posat en marxa un nou sistema online que permet consultar a través d’internet les ofertes de treball disponibles. Al mateix temps, es manté l’atenció presencial al Centre d’Ocupació García-Nieto.

Captura del nou apartat del Servei d'Orientació Laboral a la pàgina web de l'Ajuntament // Viu Molins de Rei

Captura del nou apartat del Servei d’Orientació Laboral a la pàgina web de l’Ajuntament // Viu Molins de Rei

El nou sistema online per donar-se d’alta al Servei d’Orientació Laboral (SOL) i accedir a les ofertes de treball s’ha posat en funcionament a través d’una nova secció dins de la pàgina web de l’Ajuntament. El nou sistema fa més ràpides les consultes per part dels usuaris i estalvia desplaçaments innecessaris fins el Centre d’Ocupació Joan García-Nieto, l’únic lloc on fins ara es podien veure les ofertes de feina.

Des de l’Ajuntament asseguren que aquest nou servei “permet optimitzar els propis recursos humans i tècnics del Servei d’Orientació Laboral”. Segons fonts municipals, aquest servei ha realitzat més de 7.300 atencions a 1.500 persones durant el darrer any.

Recomanacions personalitzades