El Servei d’Orientació Laboral de l’Ajuntament publica ofertes de feina a internet

El Servei d’Orientació Laboral (SOL) de l’Ajuntament de Molins de Rei ha posat en marxa un nou sistema online que permet consultar a través d’internet les ofertes de treball disponibles. Al mateix temps, es manté l’atenció presencial al Centre d’Ocupació García-Nieto.

Captura del nou apartat del Servei d'Orientació Laboral a la pàgina web de l'Ajuntament // Viu Molins de Rei

Captura del nou apartat del Servei d’Orientació Laboral a la pàgina web de l’Ajuntament // Viu Molins de Rei

El nou sistema online per donar-se d’alta al Servei d’Orientació Laboral (SOL) i accedir a les ofertes de treball s’ha posat en funcionament a través d’una nova secció dins de la pàgina web de l’Ajuntament. El nou sistema fa més ràpides les consultes per part dels usuaris i estalvia desplaçaments innecessaris fins el Centre d’Ocupació Joan García-Nieto, l’únic lloc on fins ara es podien veure les ofertes de feina.

Des de l’Ajuntament asseguren que aquest nou servei “permet optimitzar els propis recursos humans i tècnics del Servei d’Orientació Laboral”. Segons fonts municipals, aquest servei ha realitzat més de 7.300 atencions a 1.500 persones durant el darrer any.

 • Núria

  Hola,
  no em puc donar d'alta al Servei d'Orientació Laboral. No s'obre la pàgina i on diu fes clic, no és pot tampoc. Qué puc fer si us plau?

  Núria

  • ana

   rinet

 • viumolinsderei

  Hola Núria, prova amb aquesta adreça: http://www.molinsderei.cat/ca/que_podem_fer_per_t

 • Teresa

  El 80 % de los empleos son para comisionistas de seguros con salarios uperrimos que no cubren ni el coste del papel ni del teléfono. ¿ No hay nada de empleo publico (trabajos sencillos) para los queaceres própios de la empresa más grande del municipio que es el Ayuntamiento de Molins de Rei, sin necesidad de contactos políticos?

 • Pepe

  Núria, revisa el teu navegador i verifica que tinguis la darrera versió instal.lada.

 • Raül Silva

  Tot molt bonic, però jo m'he tingut que anar a viure i treballar fora de Molins i de Catalunya, 3 anys a l'atur i cap ajut ni orientació ni al SOL, ni Inem ni Ajuntament, però per comprar mini-cotxes elèctrics, reformar 10 mil vegades la plaça de l'estació o pintar i cambiar les direccions dels carrers si que n'hi han calers….

  i deixar Collserola plena de merda després de la ventolada que va passar fa anys i des de l'Ajuntament que no agafin a gent per netejar-ho, evitant el risc d'incendi i fomentat treball dintre de la vila…

  M'estimo molt Molins, però la política a la nostra vila està plena de gent que mira les seves butxaques i no el benestar de la gent, que com jo ja ens busquem la vida lluny de la que va ser la nostra casa…

  Molta merda i massa teatre

 • Jose

  Estoy de acuerdo total mente con el comentario de SILVA.