El masculí d’handbol lluita fins el final contra un rival superior

CE Molins de Rei 24-36 Mataró. Els molinencs lluiten fins al final amb un gran coratge contra un rival que s’ha mostrat superior en tot moment.

El CE Molins de Rei va lluitar fins al final contra un rival superior // Adrià Casaín

Gran ambient al Poliesportiu Municipal per tornar a veure al sènior masculí d’handbol del CE Molins de Rei i que desmenteix a aquells que diuen que l’esport local no interessa. Després de la remuntada al Gavà de la setmana passada al Poliesportiu Municipal, el CE Molins de Rei es va veure obligat a intentar repetir la gesta. I és que des de el primer moment del matx el Mataró va dominar. Ràpidament, l’equip visitant es va posar per davant a l’electrònic mostrant un gran nivell d’handbol.

Els molinencs ho van intentar en tot moment però no va ser suficient.

Abans d’arribar als quinze minuts de la primera part, el resultat ja era de 6 a 11 pels visitants, però mostrant el seu esperit competitiu el CE Molins de Rei va aconseguir equilibrar una mica la balança abans de la mitja part. Al descans el marcador era de 16-19. La remuntada, una altra vegada, semblava possible.

Però la gran segona meitat que va fer el Mataró no va donar opcions al CE Molins de Rei. Als vuit minuts de la segona part anaven 19 a 24 i la diferència va anar creixent fins arribar al contundent 24-36 final. El Mataró es va mostrar superior durant tot el partit i el CE Molins de Rei, amb moltes cares joves, va lluitar fins al final contra un rival superior.

D’aquesta manera es va completar una tarda fatídica pels esports d’equip molinencs. A més de l’handbol masculí, el Molins de Rei CF va perdre contra el Levante las Planas, l’Atlètic Incresa contra el Sant Esteve Sesrovires i el waterpolo del CN Molins de Rei contra el Concepción. Hi haurà jornades millors.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades