Se’ls hi apaga la llum

Atlètic Incresa 1-4 Sant Esteve Sesrovires. Els del barri del Canal aguanten bé durant tota la primera part contra un dels líders de la taula, però es desfan a la segona part, quan el Ricard Ginebreda va patir un tall de subministrament elèctric. 

La llum de l’equip, i del camp, se’n va anar a la segona part // Laura Fernández

Dissabte a la tarda a Molins de Rei el temps no acompanyava gaire. El cel, cobert per uns núvols negres amenaçadors, presagiava com aniria el partit pels interessos locals.

Jordi Pons, l’indiscutible davanter titular durant la temporada passada, tornava al terreny de joc desprès d’haver estat apartat de l’equip degut una lesió que arrossega des de la pretemporada. Rafa Martínez i els seus eren conscients que el partit no seria una feina fàcil. No nomes perquè el rival està molt ben situat a la classificació, sinó perquè les baixes continuaven jugant un paper important en l’equip, de la mateixa manera que la setmana passada.

L’inici del partit no va transmetre les mateixes sensacions que el resultat final i va ser molt igualat. No és pot dir que l’Atlètic Incresa controlés la possessió però no eren, ni molt menys, inferiors al seu rival. Tot i això, el Sant Esteve Sesrovires creava més perill que els locals. Els del barri del Canal, però, defensaven amb èxit els atacs visitants. Tot just abans del descans, els blanc-i-blaus van aconseguir un gol que va ser anul·lat per fora de joc. Podia haver estat l’1 a 0 però els jugadors van marxar als vestidors amb el marcador intacte, 0 a 0.

Era un partit d’una altra lliga per a l’Alètic Incresa i els visitants van guanyar de manera merescuda però, amb una mica més de sort, el resultat final hagués pogut estar molt més igualat.

El primer temps no va tenir res a veure amb el que havia d’arribar. L’àrbitre donava el permís per començar la segona i, en només un minut, l’equip de Jaume Canals obria el marcador. Tot seguit, i quan encara els locals no havien assimilat el primer gol en contra, arribava el segon. En un inici de segona part fatídic el partit se li posava molt coll amunt a l’Atlètic Incresa que, sense explicació, llançava tota la bona feina feta durant la primera part.

Conscients que no tenien cap altre opció, els de Rafa Martínez van avançar posicions anant a l’atac. En una bona jugada, Gerard Salinas recollia una bona passada de Jordi Pons per fer el 2 a 1. Sorgia l’esperança al Municipal Ricard Ginebreda. Però poc després arribava la polèmica arbitral. Quan semblava que l’Atlètic Incresa tenia opcions d’empatar el col·legiat va donar per vàlid l’1 a 3 visitant, tot i que el davanter semblava estar clarament en fora de joc. 

I amb l’1 a 3 a l’electrònic i els aficionats locals queixant-se per la jugada polèmica, l’estadi va patir un tall en el subministrament elèctric. Sense llum, el joc es va haver d’aturar durant uns 10 minuts. Part de l’afició va marxar en aquest moment. Però la llum va tornar per donar-li les últimes esperances d’empat als del barri del Canal. El capità, Jona Nuñez, va tenir el 2 a 3 a les seves botes però la seva rematada va sortir fregant el pal mentre el cronòmetre seguia avançant i cada vegada hi havia menys temps.

El partit va acabar amb un regust amarg. Als últims minuts el Sant Esteve Sesrovires va fer l’1 a 4 en una acció on el porter local, Jonathan Bergua, va rebre una falta a la mateixa àrea. El davanter, sense pietat, va decidir fer l’1 a 4 amb el porter de l’Atlètic Incresa estès al terra víctima del dolor. No podem dir que l’últim gol fos una mostra de fair play.

Després del matx el Sant Esteve Sesrovires queda líder de la classificació a l’espera del resultat del Corbera, que rep al Martorell aquest cap de setmana. Era un partit d’una altra lliga per a l’Alètic Incresa i els visitants van guanyar de manera merescuda però, amb una mica més de sort, el resultat final hagués pogut estar molt més igualat.

 

 Fitxa tècnica:

Atlètic Incresa: Jonathan Bergua, Xavier Villasanta, Roque Bonilla, Jordi Pons, Francisco Ruiz, Daniel Dominguez, Marcos Andres Bonilla, Ángel Barroso, Francesc Canals, Gerard Salinas i José Manuel Rubio.

 

Sant Esteve Sesrovires: Carlos Muñoz, Sergio Garcia, Javier Sanz, Sergi Galceran, Jonatan Cabido, Axel Moya, Aldo Moreno, Arnau Companys, Pol Tutusaus, Daniel Medina i Albert Torreguitart.

 

Gols: (0-1) Jonatan Cabido 46′. (0-2) Jonatan Cabido 48′. (1-2) Gerard Salinas 66′. (1-3) Jonatan Cabido 75′. (1-4) Marc Galceran 89′.

 Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades