Desperten massa tard

Levante las Planas 3-5 Molins de Rei CF. Els molinencs reben un correctiu de joc  durant 70 minuts i, en només 20, desperten per donar esperances al Municipal Josep Raich.

El Molins de Rei CF no va existir durant 70 minuts // Jose Polo

Hi ha coses en el món del futbol que no depenen d’equips, categories, entrenadors ni jugadors en concret. Quan un equip surt a un terreny de joc mancat d’actitud i no desperta fins al minut 70 sempre o gairebé sempre acabarà amb una derrota. I això és el que li va passar al Molins de Rei Club de Futbol amb la visita del Levante las Planas del passat dissabte 20 d’octubre. Per simplificar-ho: un mal dia. 

Durant els primers 70 minuts de partit només es va veure un equip al Municipal Josep Raich: el Levante las Planas. Els visitants van sortir al camp amb el difícil objectiu de discutir-li la possessió de la pilota al Molins de Rei CF i ho van aconseguir. El primer gol va arribar aprofitant un dels punts febles dels molinencs: les jugades a pilota aturada. L’equip visitant va treure en curt una falta lateral propera a l’àrea i, després d’un refús de la defensa, Juan Manuel Agredano, des de la frontal, la va clavar per tot l’escaire (0-1).

No és que alguns jugadors rendissin per sota de les seves possibilitats, és que els molinencs van ser víctimes d’un curtcircuit general

El gol va crear dubtes en els locals on, totes les línies, van rendir molt per sota del seu nivell. La defensa patia de manca de contundència i no trobava la claredat d’idees per treure la pilota jugada que aporta el capità Andreu Margarit, baixa pel matx. El centre del camp estava desconnectat amb un Mario Lobo poc encertat en la passada, un Joan Torelló que volia arribar a tot arreu però sempre arribava tard – fet que li va costar una targeta groga al principi del matx – i un Jordi Ganduxer que no trobava el seu lloc al camp.

En atac, la tripleta formada per Àlex Agudo al centre i Carles Capella i Jordi Prats per les bandes estava poc inspirada i, a més, no va ajudar el suficient al centre del camp quan aquest patia. Resumint, no és que alguns jugadors rendissin per sota de les seves possibilitats. És que els molinencs van ser víctimes d’un curtcircuit general.

El segon gol va arribar al minut 27 després d’una jugada que resumeix el partit del Molins. El porter treu en curt i, després d’una errada en el control del defensa, Lucas Da Costa aprofita per foradar la porteria local i fer el 2 a 0. És a dir, les bones intencions de sempre però, aquest cop, mal efectuades. La moral dels jugadors va baixar notablement i el Levante las Planas va començar a treure el seu millor joc. Constant moviment en atac que portava la pilota d’un costat a un altre amb incorporacions dels laterals i desmarcades de ruptura, moltes vegades en diagonal, del atacants. Corria el minut 40 quan després d’una bonica paret Lucas Da Costa feia el 0 a 3. Mitja part i partit vist per sentència. 

Fran Campo va ser un dels revulsius de la segona part // Jose Polo

La situació exigia prendre decisions dràstiques i es van prendre. El Molins va fer els tres canvis entrant Nelson Nicola al lateral dret, Fran Alcaide al centre del camp i Fran Campo a l’extrem dret. Però, durant els primers minuts de la represa, no es van veure resultats. Més aviat tot el contrari. Només començar la segona part Juan Manuel Agregano feia el 4 a 0 després d’una bona jugada de combinació. Per acabar-ho d’arrodonir, sobre el minut 64 el mateix Agregano feia el seu hat-trick després d’aprofitar una passada de la mort que significava el 0 a 5. Els aficionats no s’ho creien: rebre una maneta a casa a falta de gairebé mitja hora per acabar el matx. Situació insòlita al Municipal Josep Raich.

I amb 5 gols en contra i poc més de vint minuts per davant el Molins de Rei CF va començar a jugar.  L’1 a 5 va ser de Joan Torelló a passada de Carles Capella, que va començar en aquell moment a profunditzar per banda esquerra. Al minut 76 Àlex Agudo va aprofitar una passada de la mort per fer el 2 a 5. I, un minut després, Fran Alcaide es va treure un xut magnífic des de trenta metres per fer el 3 a 5. Mancaven 10 minuts per arribar al final i el Molins havia retallat tres gols de diferència. Però el Levante las Planas va saber adormir el partit en aquell moment i el resultat no es va moure més. A més, al minut 85 els molinencs es van quedar amb un home menys per expulsió del porter, Albert Garcia, que va tallar una clara ocasió de gol en un contraatac amb una falta a la frontal de l’àrea.  Una llàstima, el Molins va despertar massa tard. 

Fitxa tècnica 

Molins de Rei CF: Albert Garcia, Joan Torelló, Oleguer Pujol, Joan Gosa, Carles Capella, Àlex Agudo, Christian Agudo, Jordi Prats, Jordi Ganduxer, Jordi Sànchez i Mario Lobo. Suplents: Nelson Nicola, Fran Campo, Francisco Alcaide i Oriol Pros.

Levante las Planas: Sergio Moralo, Daniel Pérez, Pedro Sánchez, Ruben Aviles, Daniel Pomar, Jonathan Alcaraz, Atilio Mitolli, Rafael Peralta, Lucas Da Costa, Juan Agredano i Jaime Henández. Suplents: Manuel Rossi, Alfredo Martínez, José Gil i Ruben Martínez.

Gols: 0-1 Juan Agredano (9′), 0-2 Lucas Da Costa (27′), 0-3 Lucas Da Costa (40′), 0-4 Juan Agredano (49′), 0-5 Juan Agredano (64′), 1-5 Joan Torelló (69′), 2-5 Àlex Agudo (76′), 3-5 Fran Alcaide (77′).

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades