El Síndic de Greuges fracassa en la seva visita a Molins de Rei

El Síndic de Greuges només rep dues visites durant la seva última visita a Molins de Rei. L’escàs número de cites prèvies va fer que l’equip del Síndic es reduís a només una persona que, al no atendre a gairebé ningú, va marxar abans del previst. 

La visita de l’equip del Síndic de Greuges a Molins de Rei del dimarts 16 d’octubre va ser un fracàs. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, en tot el matí només es van rebre dues consultes per part dels ciutadans de Molins de Rei. La baixa participació contrasta amb l’última visita del Síndic, realitzada ara fa un any, on es van rebre més de 20 queixes i consultes d’informació.

En un principi estava previst que el Síndic desplacés un equip de diverses persones a Molins de Rei per atendre a les consultes. L’última vegada que el Síndic va venir el grup va ser de tres, però vista la baixa demanda de cites prèvies només va apropar-se una persona de l’equip del Síndic a la vila.

Com és habitual, l’horari de la visita del Síndic de Greuges era entre les 9 del matí i les 2 del migdia però donada la baixa participació dels molinencs, la treballadora del Síndic va marxar abans del previst, estant fora abans de la 1. Fons properes al mateix Síndic indiquen que una errada en el sistema de publicitat de l’arribada la seva visita a la vila pot ser el motiu de la baixa participació de la ciutadania de Molins de Rei.

Aquesta visita formava part del conveni signat entre el Síndic de Greuges i l’Ajuntament de Molins de Rei per “impulsar la defensa dels drets en l’àmbit local”. A més d’una visita anual, el Síndic elaborarà un informe anual que recollirà la situació de les queixes relacionades amb el municipi. L’informe s’exposarà i es debatrà al ple municipal.

 • NO OS DAIS CUENTA DE QUE EL PUEBLO PASA DE SINDIC DE GREUGES Y LA CRIA DE CARACOL DE MONTAÑA!!!!!

 • “Esto es un desmadre, queremos padre y madre”…Lerroux….

 • Trencapins

  Penso que es normal, que la gent no participi, donat la baixa credibilitat de les administracions publiques i els nostres polítics.
  Aquests polítics que defrauden, roben i no tenen cap remordiment en tindre comptes bancaris al estranger mentres el poble te retallades i molts no arriben a final de mes, inclús baixen al umbra l de pobres sa.
  Qui s´encarrega del Millet, Rato, Urdangarin i molts mes…. Ha ¡¡. Els jutges i las lleis, bàsicament una barreja de ambas cosses que es diu justícia, justícia no en igualtat de condicions, no es lo mateix robar 1000 € que fer desapareixen en un forat 30.000.000 € i no tindre cap responsabilitat.
  Els bancs que amb practiques mes que dubtoses han arruïnat a mig pais, amb el consentiment del polítics que nosaltres hem votat democràticament, quina responsabilitat tenen , per les seves gratificacions si son responsables, pero no per els seus actes.

  Avui a les eleccions de Galícia i Pais Vasc també tindrem la mostra de aquest desen sis, la llastima es que no hi ha cap polític que amb convicció i compromís social tingui valor per dir lo que pensa.. els mateixos companys el deixarien de costat.

  Si les administracions solament actuen per queixes i no ho fan d´ofici davant de aquests escàndols penso que malament ens poden defensar en la situació que estem visquen

 • Teresa

  pins : El artículo habla específicamente y de forma exclusiva de Molins de Rei y no de la alta política española, La desafección a la alta politica es una cosa y la desafección a la política local es otra. Creo que uno de los motivos del fracaso al Sindic es la endémica virtud de que los molinenses/cas son muy asustadizos al negro sobre blanco, a pesar de que haya una verdadera marabunda de ciudadania que tienga problemas con la actual administración local, no se atreven a escribir. Recuerdo, en cartas al director en El Llaç del mes de abril y mayo 2012 , una denuncia clara a la administracion local de Molins de Rei, de un tal Sr. Toni Torà , que a pesar de la reiterada transparéncia que anuncian a bombo y platillo nuestros ediles, despreciativamente, nadie le respondió ni replicó.
  Por todos es sabido el "abuso de poder y mala fe" del actual equipo de gobierno en los recursos de reposición presentados en concepto de multas de aparcamiento, la no respuestas a instancias, etc. etc. Solo lo sabe el que lo prueba.