El molinenc Jaume Villanueva opta a sis Premis Butaca 2012

El director teatral Jaume Villanueva triomfa en les nominacions als Premis Butaca amb el muntatge “La vampira del Raval”. L’èxit aconseguit amb l’obra de teatre estrenada la temporada passada li ha valgut  sis nominacions, entre les quals hi ha la de millor musical.

Jordi Coromina, Valentina Raposo, Roser Batalla (substituïda per Mercè Martínez), Pep Cruz, Mingo Ràfols i Roger Pera // David Ruano – Teatre del Raval

“La Vampira del Raval” és un musical d’Albert Guinovart, que comptava amb la presència dels actors Mercè Martínez, Pep Cruz, Mingo Ràfols, Jordi Corominas, Roger Pera i Valentina Raposo. Tot plegat, sota la direcció del molinenc Jaume Villanueva. L’espectacle va omplir el Teatre del Raval durant la temporada passada amb una crítica admirable.

La història d’Enriqueta Martí, personatge real de la història de la ciutat de Barcelona, transformada en musical, no va patir dificultats per omplir a cada representació i ara pretén seguir amb la bona sort als Premis Butaca 2012. L’obra del director molinenc ha estat nominada en les categories de millor musical, millor actor de musical (Pep Cruz i Mingo Ràfols), millor actriu de musical (Mercè Martínez), millor vestuari (Maria Araujo) i millor composició musical (Albert Guinovart).

Les votacions estan obertes a la pàgina web dels Premis Butaca. La gala de lliurament dels guardons es durà a terme el 27 de novembre i serà retransmesa en directe per TV3.

Recomanacions personalitzades