L’equip del Síndic de Greuges recull queixes a Molins de Rei aquest dimarts

Membres de l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya seran al CFA Rafael Farré aquest dimarts 16 d’octubre per atendre les persones que vulguin informació o presentar una queixa. Aquesta visita és un dels acords inclosos en el conveni entre el Síndic i l’Ajuntament.

La oficina del Síndic de Greuges es trasllada per un dia a Molins de Rei. L’equip del Síndic atendrà als ciutadans de Molins de Rei entre les 9 i les 14 hores del dimarts 16 d’octubre al Centre de Formació d’Adults Rafael Farré, al carrer Ferran Agulló, 5. Es recomana concertar entrevista prèviament trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat.

El Síndic de Greuges té la missió de garantir el dret de totes les persones a una bona administració. Aquest dimarts s’encarregarà de respondre a les preguntes i atendre les queixes contra les administracions públiques (Ajuntament, Generalitat…) i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.). Qualsevol persona o col·lectiu pot demanar el seu ajut en temes tant diversos com sanitat, educació, pobresa, immigració, consum o medi ambient entre altres.

Conveni amb l’Ajuntament

Aquesta visita forma part dels acords inclosos en el conveni signat entre l’Ajuntament de Molins de Rei i el Síndic de Greuges el passat mes de juny per “impulsar la defensa dels drets en l’àmbit local”. A més d’una visita anual, el Síndic elaborarà un informe anual que recollirà la situació de les queixes relacionades amb el municipi. L’informe s’exposarà i es debatrà al ple municipal.

Recomanacions personalitzades