Segueix el camí cap al somni de l’ascens

Sènior femení d’handbol CE Molins de Rei 30-21 CH Ascó  Les molinenques segueixen amb pas ferm el seu camí cap al somni de l’ascens. La superioritat de les noies entrenades per Isa Rabassa ha acabat en una victòria merescuda.

El CE Moilns de Rei va ser molt superior al rival // Laura Fernández

Després de la victòria del sènior masculí arribava l’hora de l’handbol femení al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei. El CE Molins de Rei rebia al Club Handbol Ascó  un dels pocs equips capaços de guanyar a les molinenques a la fase regular de la passada temporada. En declaracions a Viu Molins de Rei, la capitana Inés Solana qualificava l’Ascó com un equip “perillós i amb jugadores amb una gran corpulència”.

Això sí, la derrota de la passada temporada va ser fora de casa i no pas a Molins de Rei, on les molinenques s’han imposat al rival amb seguretat mantenint-se invictes en un inici de temporada perfecte: tres victòries en tres partits disputats. 

 La victòria contra l’Ascò és un pas més per la recompensa final: l’ascens. 

L’inici del partit va ser igualat però sobre l’equador de la primera part les molinenques van trobar el seu millor joc i es van posar per davant a l’electrònic. La bona feina de les entrenades per Isa Rabassa tant en atac com en defensa definien el partit. 

A la represa es van veure poc canvis en la dinàmica del joc. El CE Molins de Rei continuava dominant clarament i això es notava en la diferència de gols al marcador, on per un moment gairebé aconsegueixen doblar al rival. Sense gaires dificultats per a les molinenques es va arribar al final del partit amb un 31 a 21 a l’electrònic. La victòria contra l’Ascó és un pas més per la recompensa final: l’ascens.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades