Gran remuntada del masculí d’handbol

El sènior masculí del CE Molins de Rei aconsegueix la primera victòria desprès d’una remuntada notable. El Gavà, que havia fet una bona tasca durant tot el partit, no va ser capaç de frenar al homes de Pere Arbona que es van créixer.

El CE Molins de Rei va aconseguir una victòria molt treballada // Laura Fernández

Després de la derrota de la setmana passada a Parets el sènior masculí d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei afrontava el seu primer partit a casa. Li tocava rebre al Gavà, un equip no li ha posat les coses fàcils als molinencs.

De fet, el Gavà va ser superior durant el primer quart d’hora de partit on al CE Molins de Rei li costava molt foradar la defensa visitant, molt ben plantada. Malgrat les dificultats en atac, l’empat es veia avenir en un matx molt igualat que va arribar a la mitja part amb 11 a 13 a favor del Gavà.

El CE Moilns de Rei va suar de valent per aconseguir la primera victòria

A la segona meitat els molinencs van seguir cercant l’empat amb insistència, com ho van fer durant tota la primera part. Feia falta actitud i creure’s la remuntada. I així va ser, el CE Molins de Rei va treure forces per no únicament empatar, sinó aconseguir la primera victòria de la temporada.

Els homes de Pere Arbona aconseguien, desprès d’un partit renyit i costós, arribar al final amb l’electrònic a favor per 27 a 24.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades