El Molins de Rei CF pateix la primera derrota de la temporada

Penya Recreativa Sant Feliu 2-1 Molins de Rei CF. Després de tres empats consecutius, els homes de Joan García van punxar en el sempre complicat camp de la Penya Recreativa de Sant Feliu en un partit moix.

Moment del gol de Capella: els molinencs el celebren i els locals protesten a l’àrbitre // Adrià Casaín

L’habitual filosofia de joc molinenc va quedar a un costat el passat diumenge al camp de la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat, més coneguda com  “Els Pajaritos”. El Municipal del barri santfeliuenc de Falguera és famós al Baix Llobregat per les seves petites dimensions i l’equip visitant sempre ha de prestar especial concentració a les pilotes llargues milimètricament estudiades per l’equip local.

El Molins de Rei es va avançar al marcador al minut 40 amb un gol del màxim golejador de l’equip, Carles Capella, gràcies a una bona assistència d’Àlex Agudo (0-1). Amb el marcador a favor, semblava que els molinencs arribarien amb avantatge al descans, però els locals van posar les taules abans del xiulet de l’àrbitre amb un gol de Francisco Loro (1-1).

L’equip suma 9 punts en 6 partits i 12 gols a favor per 9 en contra.

La segona part va tenir la mateixa dinàmica que la primera, el Molins intentava acostumar-se al camp foraster, intercalant pilotes llargues amb sortida de pilota tocada, però el gol no arribava.

I va ser al minut 84 de partit quan la Penya va fer el gol de la victòria aprofitant el rebuig d’un córner mitjançant David Torrejón.  El Molins no va poder reaccionar i va sumar la primera derrota en les sis primeres jornades de lliga. Un final amarg per un partit moix.

La pròxima jornada, la setena, el Molins de Rei CF rebrà al Levante las Planas el dissabte 20 a les 18:15h al Josep Raich.

 

Fitxa tècnica

Penya Recreativa St. Feliu de Llobregat: Christian Roldan, Alberto Pérez, Oliver Ribas, Pau Cardo, Miguel Álvarez, Francisco Loro, Erik Bracke, Juan Pablo Ortego, Pedro Miguel, Enrique Múñoz, Victor Martínez. Suplents: David Torrejón, Xavier Gil, Mario Fuentes i Juan Luís Ribas.

Molins de Rei CF: Ferran de Palol, Christian Agudo, Oleguer Pujol, Andreu Margarit, Jordi Sánchez, Joan Torelló, Jordi Ganduixer, Jordi Prats, Carles Capella, Mario Martin, Alex Agudo. Suplents: Albert García, Nelson Nicola, Joan Gosa, Elezar Hernández, Fran Campo.

Gols: (1-0) Carles Capella 40′. (1-1) Francisco Loro 44′. (1-2) David Torrejón 86′

 Viu Molins de Rei va explicar el partit en directa a través de Twitter

 

Recomanacions personalitzades