El masculí de bàsquet es veu superat per un gran CB Gavà

CB Gavà 80 – 66 CE Molins de Rei. Els homes de Juan Couto van plantar cara durant tres quarts a un dels conjunts potents de Primera Catalana. El resultat, una mica exagerat, reflecteix la superioritat de l’equip local, que va treure el seu millor joc en els moments clau. 

El Molins va plantar cara durant els tres primers quarts // Jose Polo

En un trist dia plujós de tardor la pista del Club Bàsquet Gavà semblava un oasi de festa. Durant tota la tarda l’entitat va presentar els seus equips i els pares omplien la graderia acompanyats de música digna de la sala superior de l’EiTwo. El final de la sessió era el partit del primer equip contra el sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei.

Els molinencs van sortir a la pista disposats a aigualir la festa als locals. Tret del primer parcial de 5-0 en els primers minuts, l’equip de Juan Couto es va abstreure de l’ambient festiu i, com si no escoltés els sonors crits i les molestes botzines, van anar foradant la defensa local amb un bon percentatge en el tir exterior.  Amb avantatge de dos (13-15) es va arribar al final del primer quart.

Al segon, els molinencs intentaven contrarestar la corpulència dels pivots locals a base de coratge en defensa i bona circulació de pilota en atac. La consigna era clara: fer-los córrer. Un seguit de jugades precipitades en atac van fer que el CE Molins de Rei es retirés als vestuaris un punt per sota (31-30). El partit estava molt igualat.

I la igualtat va continuar durant el tercer quart. Els molinencs no van patir els problemes de manca de concentració a la represa del matx com va passar en els dos partits anteriors. La defensa, àgil de peus, es mantenia forta i en atac tot el que el Molins llençava de tres entrava en uns minuts amb un gran Jordi de Ugarte que va interpretar la zona local d’una manera fantàstica. Però just abans de finalitzar el quart els homes de Juan Couto van fallar en un seguit de cistelles fàcils i aquest fet el va aprofitar el Gavà per col·locar-se  55-52.

La dinàmica del partit va canviar totalment a l’últim i definitiu període. Primer es va entrar en uns minuts de confusió dels quals el CB Gavà, amb uns jugadors més experimentats, va treure profit. Llavors Juan Couto va plantejar una defensa més dura però la parella arbitral va xiular d’una manera molt rigorosa i el Molins va fer aigua. Tot i això, el fet que va marcar la diferència és que en aquests minuts el Gavà, líder invicte de la categoria, va fer el seu millor joc, demostrant que, avui per avui, són millor equip que el CE Molins de Rei. Els molinencs van llançar la tovallola al final d’un matx que va acabar 80 a 66. Un resultat exagerat pel que es va veure a la pista.

La corpulència local va ser clau en el matx // Jose Polo

“Han estat molt superiors a l’últim quart”

L’entrenador del CE Molins de Rei, Juan Couto, assegura en declaracions a Viu Molins de Rei que el Gavà “ha estat molt superior durant l’últim quart” on lamenta que els molinencs “no hem estat gens bé”. Tot i això, el gallec també explica que “el Gavà no és un equip de la nostra lliga” ja que “segurament estarà a la part alta al final de temporada”.

Viu Molins de Rei ha explicat el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades