El Poliesportiu Municipal pateix problemes al sostre des del 2005

Apareixen goteres cada vegada que plou durant moltes hores consecutives. L’any 2008 es va fer un pressupost de reparació per valor de 8.000€. L’alcalde i regidor d’esports, Xavi Paz, assumeix que “ara la reparació és massa cara” i busca solucions alternatives. 

L’aigua es filtra per dues parts del Poliesportiu Municipal // Jose Polo

El Poliesportiu Municipal de Molins de Rei pateix problemes estructurals a la seva teulada des de l’any 2005. Aquests defectes arquitectònics fan que, cada vegada que plou durant moltes hores seguides, s’ompli la capacitat de rebre aigua de la teulada filtrant-se líquid cap a les pistes i convertint-les en no aptes per a la pràctica de l’esport.

Aquestes goteres no apareixen quan cauen precipitacions amb una gran quantitat d’aigua, sinó quan plou durant un període de temps llarg. Això fa que no siguin habituals a la instal·lació que aplega a més esportistes de Molins de Rei.

Recentment aquests problemes van fer que el sènior femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei disputés el seu primer partit de lliga al Poliesportiu de la Sínia, i no al Municipal, com estava previst. Això va alertar a l’Ajuntament de Molins de Rei, que va iniciar un estudi per veure l’abast del problema.

En declaracions a Viu Molins de Rei, l’alcalde i regidor d’Esports, Xavi Paz, explica que el defecte estructural “va aparèixer per primera vegada l’any 2005”. Segons ha pogut saber aquesta redacció, l’any 2008 el passat govern tripartit format per ICV, ERC i CiU va elaborar un pressupost de reparació per valor de 8.000€. En aquell moment, quan la crisi només estava als seus inicis, la regidoria encapçalada per Victor Puntas (ERC) – ara, al Consell Comarcal del Baix Llobregat-, va decidir no dur a terme les reformes necessàries.

Paz explica que el cost de 8.000€ és “massa elevat” pel que l’Ajuntament de Molins de Rei es pot permetre en aquests moments. La regidoria d’Esports busca ara una solució alternativa al problema com, per exemple, que sigui la pròpia brigada municipal la que solucioni el defecte de la infraestructura i no haver de contractar a un tercer per fer les obres oportunes. Tot i això, de moment el problema no té una solució a curt termini.

 • Teresa

  En el gimnasio del colegio Madorell, dónde por la fiesta mayor se usó como alternativa a los bailes andaluces, también hay goteras. A mi me tocó una.

  • Jordi Benet

   Impagable imatge!

 • on ha plugut durant moltes hores? Kina excusa més cutre, no es vol arreglar pq des de el 2005 es podria haber fet, no?

 • ENTRE AIXO I COM TENIM EL CAMP DE LA INCRESA “RICARD GINEBREDA”TELA LES INSTALACIONS ESPORTIVES D AKST POBLE…..

 • joan güell

  Quue pena, SRa. Teresa…

  • Teresa

   Guell : Lo digo por si los profesores , con eso de la desmotivacion escolar y lo del recorte salarial, no se han quejado al Ayuntamiento y pasan de todo. Un buen politico , tiene que cuplir 2 condiciones : Ser eficeinte y ser honesto, Que los ediles municipales actuales (PSC + CIU) no sean honestos, no lo pongo en duda, pero, que sean eficientes si, de momento, y escusandose con eso de la crisis, excepto cobrar puntualmente cada mes sus sustanciosos sueldos , motivo por el que no haya dinero para reparar unas goteras, En lo que llevan de reinado no han hecho nada, nada de nada en Molins de Rei , Una verdadera nulidad de voto. Ahora, parece ser, que una de las grandisimas misiones y preocupaciones ( ver declaracones del Sr. Zaragoza el miercoles 9 en RMdR) es "la poda" de los arboles.

 • Ricard Gardel

  Les goteres varen ser reparades al 2008. Feu el favor de no manipular els fets i sobretot la informació. Per cert la foto, molt bona.. ja es veu que hi ha un basal a la pista !!!!

  • viumolinsderei

   Ricard. No ens consta cap reparació al 2008. Segons la nostra informació al 2008 es va calcular el pressupost de la reparació, però no es va dur a terme. Un fet que demostra que les goteres segueixen al Poliesportiu Municipal és que s’ha canviat l’ubicació d’alguns partits recentment. ( http://www.viumolinsderei.com/2012/09/29/victoria… )
   Tot i això, si pot demostrar que al 2008 és va fer una reparació no dubti en contactar amb nosaltres ( info@viumolinsderei.com ) i farem les rectificacions pertinents.

  • Teresa

   gardel : La existencia de las goteras en el polideportivo ha quedado claramente confirmada por el alcalde y regidor de deportes, Sr. Paz en RMdR en sus declaraciones del miércoles por la mañana, también ha quedado clara la trilleria de su solución , si pero no , no pero si , la brigada municipal es incapaz de arreglarlo , los dias que no llueve no hay goteras , los dias que llueve unos dias si otros no, si llueve nos mojaremos ( versus Casals ) , etc etc , Puro trillerismo. Conclusión : Ninguna, Puro teatro.

 • desde el 2005??? jo barajant-me perque hem pensava que era feia 5 anys….no 7….i mai es preveu…..

 • Pingback: Paco Vidal: "M'agradaria deixar la presidència del CE Molins de Rei" | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: S'inverteixen 24.000€ per donar una "solució definitiva" a les goteres del Poliesportiu Municipal | Viu Molins de Rei()