El femení d’handbol guanya a Sabadell

El CE Molins de Rei supera a l’OAR Gràcia de Sabadell per 18 a 25. Les entrenades per Isa Rabassa mostren la seva superioritat tot i que es van relaxar a la segona part. 

El CE Molins de Rei és un dels favorits per aconseguir el títol de lliga // Arxiu — Lucas Amillano

El sènior femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei comença a agafar la dinàmica de victòries que les pot portar, un any més, a les fases d’ascens a Divisió d’Honor Plata. L’equip ha de tornar a assumir la rutina de la victòria i, de moment, dos partits guanyats de forma consecutiva acrediten que van pel bon camí.

El partit contra l’OAR Gràcia de Sabadell va tenir moltes diferències entre la primera i la segona part. El CE Molins de Rei va sortir a la pista amb un estil molt ordenat i una concentració extrema fent tornar boig l’atac rival i matant, com és costum, a la contra.  L’equip només va encaixar cinc gols durant la primera part. En atac les coses també anaven força bé amb un percentatge d’encert força elevat i poques pèrdues de pilota. Es va arribar a la mitja part amb un 5 a 19 a l’electrònic.

La segona part va ser diferent. L’avantatge va fer que les entrenades per Isa Rabassa entressin en una dinàmica de relaxació fins que l’equip de Sabadell es va ficar en el partit. Tot i això, l’experiència de les molinenques va fer que la diferència a l’electrònic es mantingués sobre els 7/8 gols a favor fins aconseguir la victòria per 18 a 25.

“No hem de perdre la concentració”

En declaracions a Viu Molins de Rei la capitana de l’equip, Inés Solana, explica que la lectura que fa del partit és “que no hem de perdre la concentració” ja que “els partits duren 60 minuts i hem d’estar al 100% sempre”.  Si no se segueix el camí marcat per la capitana, l’equip pateix el perill de patir algun ensurt inesperat.

El proper partit del CE Molins de Rei serà diumenge 14 al Poliesportiu Municipal contra l’Ascó. Solana qualifica aquest rival com “perillós i amb jugadores amb una gran corpulència”. La temporada passada les molinenques van perdre de dos gols a la pista d’aquest equip.

Recomanacions personalitzades