Detingut un lladre per tres robatoris amb violència a Sant Vicenç dels Horts

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Sant Vicenç dels Horts per tres robatoris amb violència al seu municipi de residència. El detingut, amb múltiples antecedents per robatoris, ha ingressat a presó.

Els mossos tenien coneixement que un individu estava cometent robatoris amb violència, mitjançant el mètode de l’estrebada, on les víctimes eren dones d’edat avançada. Els tres robatoris es van cometre durant els mesos de juny, juliol i setembre a Sant Vicenç dels Horts.

El lladre actuava sempre de la mateixa manera, escollia prèviament a la víctima, dones d’edat avançada, i aprofitava qualsevol descuit, per realitzar una violenta estrebada, arrancant els penjolls o les cadenetes d’or que portaven a sobre i fugir posteriorment a peu. Les tres víctimes van necessitar assistència mèdica ja que a causa de les estrebades provocades pel lladre presentaven contusions i erosions al cos.

Els mossos de la comissaria de Sant Vicenç dels Horts i de la unitat d’investigació de Sant Feliu de Llobregat van treballar plegats per tal d’identificar el sospitós, de 23 anys i nacionalitat marroquina. D’aquesta manera, després de diverses gestions d’investigació i a la col·laboració de les víctimes que van poder identificar el sospitós, els agents van poder identificar plenament el lladre, com a un individu amb diversos antecedents per robatoris amb força a domicilis i furts.

El passat 3 d’octubre  els mossos de totes dues comissaries van muntar un dispositiu al barri de Can Costa de Sant Vicenç dels Horts per tal de localitzar-lo i detenir-lo. A la mateixa tarda, una patrulla de mossos va aturar un vehicle on anava el sospitós que va reaccionar agredint als agents i fugint a peu. En la fugida qua va durar una hora i que va mobilitzar diverses dotacions policials, el sospitós va llençar a terra tres bosses que contenien més de 300 grams de marihuana.

Finalment, el lladre va poder ser interceptat i detingut en una zona boscosa propera al barri de Can Costa de la mateixa població i posteriorment va ser traslladat a dependències policials dels mossos de Sant Feliu de Llobregat.

El detingut va passar a disposició judicial davant el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Sant Feliu de Llobregat i posteriorment va ingressar a presó com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació, trencament de condemna, atemptat als agents de l’autoritat i un delicte contra la salut pública.

Recomanacions personalitzades