El femení de bàsquet aconsegueix a Lleida la tercera victòria

El CE Molins de Rei va superar al Seca Sant Pere per un incontestable 41 a 62. Les de Pere Galimany porten tres victòries consecutives en les tres jornades disputades. És un inici de temporada perfecte. 

El CE Molins de Rei ha començat la temporada de la millor manera possible // basquet-molinsderei.blogspot.com.

Aquesta temporada el sènior femení de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei té, ni més ni menys, que vuit rivals de Lleida. Aquest fet complicarà els desplaçaments de les molinenques alguns caps de setmana, que es faran llargs i difícils.

Tot i això, el primer d’aquests viatges no va ser tant complicat com s’esperava. Segons informa el blog de la secció de bàsquet, el CE Molins de Rei va sortir a la pista lleidatana a dominar el partit i va aconseguir un primer parcial de 2 a 18 que deixava ben clar qui manava. Tot i que el Seca Sant Pere no va llençar la tovallola fàcilment, les molinenques van poder controlar el partit en tot moment fins emportar-se el partit per 41 a 62.

L’entrenador, Pere Galimany, explica que a part de la victòria aquest partit “reflecteix el creixement de l’equip” tot i que “encara són conscients que ens queda molt camí “.  Malgrat quedin molts passos per fer, el que ningú li podrà treure a aquest equip és un inici de temporada fantàstic.

Recomanacions personalitzades