Ràdio Molins de Rei estrena servei de podcast

Els programes de Ràdio Molins de Rei ja es poden escoltar a qualsevol hora a través d’internet. La ràdio municipal ha estrenat un servei de podcast que ajudarà a la difusió dels seus continguts. El programa “El joc de l’esport” és el més escoltat durant els primers dies de funcionament.

El joc de l’esport és el programa més escoltat a través d’Internet // Jose Polo

La principal novetat de la nova temporada de Ràdio Molins de Rei és la posada en marxa d’un servei de ràdio a la carta que permet escoltar els podcasts de tots els programes a través d’internet. D’aquesta manera, la ràdio municipal es posa al dia i ofereix un servei que moltes altres emissores tenen des de fa anys.

“Donar resposta als reptes que les emissores locals han d’afrontar per atendre els nous perfils d’oients”, és la raó que es dóna des de l’Ajuntament per justificar la introducció d’aquest servei, demandat llargament per col·laboradors i professionals de Ràdio Molins de Rei.

A més del servei de podcast, també s’estrena una emissió en directe renovada que substitueix l’anterior. Si fins ara no es podien connectar més de cinc oients i l’escolta comportava molts entrebancs tècnics, el streaming renovat permet que fins a 100 persones puguin estar escoltant l’emissió en directe de Ràdio Molins de Rei.

El joc de l’esport, el més escoltat

El joc de l’esport, el programa d’esports realitzat per la redacció de Viu Molins de Rei, és el que més descàrregues i reproduccions ha acumulat durant els primers quinze dies de funcionament del podcast. Li segueix el buc insígnia de l’emissora, el magazine matinal Bon Dia i Bona Hora, en el que també col·laboren activament diversos integrants d’aquesta redacció. En total, el nou servei ha registrat 413 reproduccions i 47 descarregues d’àudios en aquest període inicial.

Recomanacions personalitzades