El CFS Molins 99 es fa gran i aspira a tot

L’entitat molinenca que es dedica al foment del futbol sala supera els 200 jugadors. El president, Jaume Molins, diu que l’objectiu és “tenir el primer equip a la màxima categoria catalana en un parell de temporades” i reconeix “que ja no poden créixer més per la manca d’instal·lacions”. 

El CFS Molins 99 aspira a pujar de categoria // CFS Molins 99

El context econòmic fa especialment complicat el creixement de les entitats esportives que pateixen la crisi amb la reducció de les aportacions econòmiques públiques i també privades.

Però, a vegades, la força de l’esport supera les dificultats i els clubs aconsegueixen seguir creixent. Un exemple és l’entitat dedicada al foment del futbol sala de competició a la vila, el Club Futbol Sala Molins 99, que va presentar els seus equips el passat dissabte 6 d’octubre.

El president, Jaume Molins, explica en declaracions a Viu Molins de Rei que enguany han arribat a acumular “més de 200 jugadors i jugadores” a les seves files “consolidant les xifres de la temporada passada tot i la crisi”. Molins també reconeix que potser “no els hi convé créixer més” ja que no tenen “les instal·lacions suficients per poder acollir a més persones”. El CFS Molins 99 entrena i disputa els seus partits al Poliesportiu de la Sínia.

L’entitat aplega a més de 200 persones // CFS Molins 99

El primer equip aspira a tot aquesta temporada

El CFS Molins 99 es va quedar la temporada passada a les portes de l’ascens de categoria. Enguany, l’equip aspira a tot a la Preferent Catalana. “Tenim un conjunt molt potent i la pretemporada ha estat gairebé perfecte”, diu Molins. Els molinencs han disputat vuit partits de pretemporada i només han perdut en una ocasió, deixant entreveure que aquesta pot convertir-se en la temporada de l’ascens tot i ser el segon any a la categoria. “L’objectiu es pujar aquest any o el vinent” resumeix el president d’una entitat que, sense cap mena de dubte, es troba en un bon moment. La temporada començarà el proper 20 d’octubre a la pista del Pallejà.

Recomanacions personalitzades