Abonats a l’empat

Molins de Rei CF 2-2 Pª Unión Málaga. Els molinencs sumen el seu tercer empat consecutiu i segueixen invictes. Els de Sant Boi arribaven al Josep Raich amb la condició de líders. 

El Molins de Rei CF va sumar un punt amb gust a victòria // Iris Miquel

El partit va començar amb un plus d’emoció ja que els molinencs sabien que jugaven contra el líder. La Peña Unión Málaga venia de guanyar tots els seus partits amb uns números impressionants: 15 gols a favor i només 2 en contra. Els de David Carballo van començar forts, creant perill i arribant a porteria en moltes jugades. El Molins de Rei CF semblava una mica adormit i els visitants ho van aprofitar per fer el primer gol al minut 7, obra de David Romero.

Aquest gol va fer entrar en joc al Molins. Els entrenats per Joan Garcia van començar a tocar la pilota i al minut 35 va arribar el primer gol després duna jugada col·lectiva on Agudo va definir bé i va marcar. El gol va proporcionar confiança i seguretat als locals que no semblaven els mateixos del començament.

Empat amb gust a victòria després de jugar-se els 3 punts amb el líder

La segona part va començar amb ocasions per ambdós equips.  Quatre minuts després, Molina  va posar l’1-2 al marcador, en una errada defensiva dels molinencs. Al minut 61 els de Joan Garcia estaven a punt de marcar de falta però Victor, el porter visitant va atrapar en dos temps. Cinc minuts més tard, una jugada polèmica va ocasionar l’expulsió d’un membre del cos tècnic dels blanc-i-blaus per protestar. A la grada també van haver alguns incidents, però no van ser greus. Després de l’insistència del Molins de Rei CF, Carles Capella va transformar totes les ganes del equip en el gol l’empat.

Empat amb gust a victòria després de jugar-se els 3 punts amb el líder. El Molins de Rei CF ja en suma 9 i es sisè a la classificació. L’equip segueix invicte després de sis partits.

Fitxa tècnica 

Molins de Rei CF: Joan Torelló, Joan Gosa, Andreu Margarit, Carles Capella, Alejandro Agudo, Ferran de Palol, Jordi Prats, Nelson Nicola, Jordi Joan, Jordi Sanchez i Mario Martin. Suplents: Albert Garcia, Oleguer Pujol, Josep Rebollo, Christian Agudo, Francesc Campo, Francisco Carlos i Daniel Iñiguez.

PU Màlaga: David Aragon, Salvador Castillo, Richard Martin, Javier Vizuete, Rubén Paniagua, Victor Gregorio, David Romero, Jairo Conesa, Adrian Sanchez, Jose Antonio i Alex Benamente. Suplentes: Mario Gimenez, Rene Paniagua, Carlos Cabrera, Oscar Simon, Aitor Lopez, David Molina i Ruben Regadera.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades