L’Atlètic Incresa supera al Papiol amb un gran Erik Serrano

Atlètic Incresa 2-1 UE Papiol. Gran actuació del davanter Erik Serrano, que amb dos gols va donar la victòria a l’equip del barri del Canal. L’equip ja és desè i continua la progressió ascendent amb millores en quan a joc.

Erik Serrano, amb el 10, va ser el protagonista del partit // Adrià Casaín

Un partit entre l’Atlètic Incresa i el Papiol es preveu emocionant com a mínim, i ho va ser. Al minut dos de joc, Erik Serrano ja havia fet el primer gol de l’equip després de guanyar la posició al defensa papiolenc.

El Municipal Ricard Ginebreda emboguia amb el seu equip, tenien el control del partit i tot semblava anar sobre rodes però al minut 30′ de la primera, un altre Eric, en aquest cas De la Fuente i jugant de visitant, va empatar el partit. Així es va arribar al descans.

El partit va acabar amb 15 targetes grogues, 9 per l’Incresa i 5 El Papiol, però cap expulsió.

A la segona part, l’ocasió més clara va ser el gol de la victòria, un cop més Eric Serrano va fer foradar la porteria conctrària, i aquest va servir per donar els tres punts al seu equip.

Victòria important per posar a l’Atlètic Incresa amb 6 punts, a un del seu pròxim rival, el Vista Alegre, el diumenge 14 a les 12:00h.

Fitxa tècnica 

Atlètic Incresa: Jonathan Bergua, Xavier Villasanta, Roque Bonilla, Jesus Sampedro, Jonathan Nuñez, Erik Serrano, Daniel Domínguez, Eric García, David Ruiz, Francesc Canals, Jose Manuel Rubio. Suplents: Francisco Ruiz, Marcos Andres, Pol Muela.

Papiol UE: Jordi Alvarez, Julián Gala, Victor Muñoz, Antonio Javier, Alexis Díaz, Victor Ruíz, Juan Manuel Ramos, Christian Camilo, Eric de la Fuente, Arnau Carrio, Mario Reyes. Suplents:Miguel Ángel Gutiérrez.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades