Impuls celebra el seu quinzè aniversari amb “Absenta”

La Gòtica acull aquest cap de setmana un espectacle d’humor literari anomenat “Absenta”. El muntatge està protagonitzat i dirigit pel director de La Passió de Molins de Rei, Quimet Pla. L’espectacle serveix per celebrar el quinzè aniversari d’Impuls Associació Cultural.

Núria Solina i Quimet Pla són els únics actors del muntatge // Companyia Tot Terreny

Núria Solina i Quimet Pla són els únics actors del muntatge // Teatre Tot Terreny

“Absenta” és un muntatge a càrrec de Teatre Tot Terreny, un grup amb components molinencs. En aquest cas però, l’espectacle està protagonitzat per Quimet Pla i Núria Solina, el director i la tècnica de llums de La Passió de Molins de Rei respectivament. La direcció del muntatge va a càrrec de Frederic Roda.

El muntatge, lleuger i de marcat to humorístic, és un dels més rodats de la companyia i es presenta a Molins de Rei en motiu del quinzè aniversari d’Impuls Associació Cultural. “Volem celebrar l’aniversari i amb la situació actual de l’economia ho farem en la mesura de les nostres possibilitats i de la millor manera que sabem, fent teatre”, explica el president d’Impuls, Miquel Olivé.

Els dies de representació seran el dissabte 6 d’octubre a les 22 hores i el diumenge 7 d’octubre a les 18.30 hores a la Gòtica. Les entrades tenen un cost de 10 euros, 8 euros en cas de ser socis d’Impuls. Es poden adquirir anticipadament a l’Estanc Margarit.

Recomanacions personalitzades