Roben al bar Sport del barri del Canal

El bar Sport pateix un robatori per un valor aproximat de 2.300 €. Els lladres van entrar la passada matinada de dimarts a dimecres per la porta del darrere. La policia va arribar ràpidament però no va enxampar als lladres, que han quedat enregistrats per càmeres de videovigilància.

Els lladres es van emportar 2.300€ aproximadament // Jose Polo

La passada matinada del dimarts 2 d’octubre, sobre les 5 del matí aproximadament, un grup de tres encaputxats van entrar al bar Sport, situat carrer Sant Isidre del barri del Canal. El lladres van forçar la porta del darrera sense fer gaire soroll evitant cridar l’atenció dels veïns de la zona.

Un cop a l’interior de l’establiment es van emportar tot l’efectiu de la caixa registradora i de les màquines escurabutxaques, sumant un valor aproximat de 2.300€ segons dades facilitades per l’Ajuntament de Molins de Rei. Tret d’aquests objectes, que van quedar trencats, no van causar més desperfectes.

“Em van trucar de matinada i vaig baixar immediatament”, explica Jordi Vicente, un dels cambrers del bar Sport. “La policia va ser ràpida i no va trigar més de 10 minuts però no va enxampar els lladres” diu Vicente en declaracions a Viu Molins de ReiEl bar encara estava tancat per vacances i els propietaris tenien pensat obrir dos dies després.

Enregistrament del robatori

Els negoci tenia activat un sistema de gravació a partir de diverses càmeres i les cintes de vídeo ja estan en mans dels Mossos d’Esquadra, que coordinen a hores d’ara la investigació amb el suport de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei. “Hi havien dos nois i una noia, tots tres encaputxats” explica Vicente qui també afirma amb contundència que “per la veu de les gravacions estic completament segur que eren espanyols”.

El bar Sport intenta recuperar ara la normalitat d’una tornada de vacances poc afortunada. Després de l’onada de robatoris registrada al barri del Canal en els mesos de maig i juny, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana van establir un dispositiu conjunt durant el mes de juliol que va frenar l’activitat delictiva i va desembocar en la detenció de dos joves als quals van imputar cinc robatoris. El robatori del bar Sport suposa un nou robatori després de setmanes de tranquil·litat. És l’últim episodi després d’un any on els robatoris a comerços i empreses de Molins de Rei han pujat un 46%.

 • Pablo

  De segons quins barris nomes parleu quan hi ha coses xungues

  • Teresa

   Estoy totalmente de acuerdo con Usted. y además solo hablan y hacen hablar a quien les interesa. Periodismo xungo es lo que és !

 • molt fort

 • Laila Ennaji via Facebook

  buff

 • Alan Bruno via Facebook

  :/

 • Colleres!

 • Anonymous

  la teresa esta siempre sale en todos lados quejándose, cuando no son los políticos son los de la web, eres muy cansina, cansa almas, siempre estás igual ojuuuuu

  • sheeva

   XD M’he partit amb el teu comentari, “cansa almas”…. si bé és cert que hi ha gent com aquesta usuaria que aprofita tot tipus d’oportunitats (recordo algun missatge seu en el tema de carnestoltes) per fotre temes de política quan no toca.

 • Jonna

  Aleix y anónimo esto apesta… Sensacionalismo a medida

 • Pingback: Tornen a robar al bar Sport | Viu Molins de Rei()