Antònia Font i Beef al Fun Festival de Sant Vicenç dels Horts

El proper dissabte, 6 d’octubre, a la pista poliesportiva del carrer Sant Miquel de Sant Vicenç dels Horts, tindrà lloc una nova edició del Fun Festival. Un esdeveniment que ja s’ha consolidat com una de les cites ineludibles pels aficionats a la música independent.

Un any més, a Sant Vicenç dels Horts s’hi donaran cita alguns dels principals grups de l’escena. Enguany seran Antònia Font, Fira Fem, Gurus, Diego Armando DJ i una reunió molt especial: la del grup de Sant Feliu de Llobregat, Beef. El preu de l’entrada és de 6 euros.

Sorgit l’any 2007 de la iniciativa del músic i productor local Diego Güiz i de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Vicenç, el Fun Festival celebra ja la seva sisena edició mantenint ferma la seva aposta de donar suport a bandes en projecció i al panorama musical independent.

Sota aquesta premissa, al llarg de les cinc edicions anteriors han desfilat pel seu escenari bandes com Mishima, Love Of Lesbian, Sidonie, Maika Makovski o The Posies, per citar-ne tan sols alguns. Segons els organitzadors, l’objectiu és el d’apropar algunes de les propostes més interessants de l’àmbit tant català com estatal al públic tant de Sant Vicenç com de tot el Baix Llobregat, proposant una oferta cultural que sovint queda exclosa dels principals canals de difusió.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *