Iniciativa torna a recollir signatures per la dació en pagament

Iniciativa per Molins de Rei reprèn la campanya de recollida de signatures a favor de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que promou la dació en pagament. Abans de l’estiu es van aconseguir més de 800 signatures. Es necessiten més de mig milió arreu d’Espanya.

El grup municipal Iniciativa per Molins de Rei segueix lluitant per aconseguir la dació en pagament, la paralització dels desnonaments i el lloguer social. La formació ecosocialista torna a recollir signatures per presentar una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que reguli aquest tema.

La recollida de signatures es farà aquesta vegada al costat del nou supermercat Mercadona, situat al barri de la Granja. El motiu d’aquest canvi d’ubicació és “intentar arribar al màxim de persones possibles”, segons asseguren en un comunicat des de la formació ecosocialista.

Qui vulgui podrà posar el seu granet de sorra per aquesta causa divendres de 17:30 a 20:30 i dissabtes de 11:00 a 13:00 hores. Iniciativa també va recollir signatures durant alguns actes de la passada Festa Major 2012.

La lluita continua després de l’estiu

D’aquesta manera, Iniciativa per Molins de Rei reprèn un moviment que va començar fa uns mesos. Durant la passada recollida  es van arribar a recollir més de 800 signatures que es van entregar al sindicat CCOO. A més de la recollida de signatures, el partit liderat per Ivan Arcas va portar una moció de suport a la ILP per la dació en pagament a la sala de plens de l’Ajuntament i va aconseguir el suport de tots els grups municipals.

Recomanacions personalitzades