El Camell fa el seu corre-cuita més breu

La pluja marca la sortida del Camell per la Festa Major. Finalment, el corre-cuita es va reduir a fer una volta per la Plaça de la Vila. No es van registrar incidents d’importància tot i la perillositat que comportava el terra mullat i la pirotècnia amb la pluja.

Un bon grapat de molinencs van assistir al corre-cuita tot i el mal temps // Jordi Julià

No ha estat la Festa Major del Camell. Si durant la Nit d’Empalmada la bèstia de foc molinenca patia un petit trencament a la seva estructura, la pluja va ser la protagonista de la tarda de dissabte, quan el Camell feia el seu corre-cuita més popular. Mala sort.

En un acte de valentia, l’entitat va mantenir la intenció de sortir malgrat la pluja, força intensa durant alguns moments de la tarda. En un principi es va prometre un recorregut curt que aniria de la Plaça de la Vila fins la Plaça de la Creu passant pel carrer Rafael Casanovas per després tornar ràpidament a l’Ajuntament pel carrer Major.

Però l’organització del Camell va decidir a última hora que el corre-cuita es limités únicament a la plaça com a únic punt de l’espectacle davant l’aigua que queia. Una decisió prudent ja que empaitar a una gran quantitat de persones amb el terra mullat és perillós.

Tot i la pluja, el Camell va sortir per Festa Major // Jordi Julià

Bona resposta dels molinencs tot i algunes crítiques 

Malgrat la pluja, una gran quantitat de molinencs van acompanyar al Camell en el seu corre-cuita més breu, omplint la Plaça de Catalunya. Molts d’ells portaven els seus paraigües o impermeables per protegir-se de la pluja. La direcció del Camell va demanar a aquestes persones que es retiressin per la probabilitat d’inflamar-se d’aquests material. Va ser una actuació curta però intensa on els el Camell i els Diables eren conscients de les dificultats.

La decisió de sortir dissabte no ha estat ben rebuda per tothom. Durant la jornada de diumenge diversos molinencs han demanat al Camell a través de Facebook que sortís al vespre per fer un corre-cuita sense problemes. El més crítics argumentaven que en aquesta Festa Major els infants no han pogut gaudir de cap actuació ja que les Matines es fan en un horari intempestiu per a la canalla i el temps va impedir l’assistència dels més petits durant la jornada de dissabte.

 

Recomanacions personalitzades