Promeses de Mart guanya la vuitena edició de l’Empalmat

El grup “Promeses de Mart” ha estat l’escollit pel jurat com el millor de les tres bandes amb components molinencs que han participat a la vuitena edició de l’Empalmat. La plaça de la Llibertat no va ser aquest cop l’epicentre de l’oci nocturn de la nit de divendres.

El grup Promeses de Mart va donar el millor de si i van acabar guanyant el concurs // Promeses de Mart

Primer va ser el torn de la música heavy, amb grups de primer nivell, organitzada pels Metal Defenders. Un cop aquests van finalitzar, va arribar el torn de la vuitena edició del concurs musical Empalmat, que enguany ha tocat fons pel que fa a nombre de bandes participants ja que ni tant sols es va haver de fer una semifinal i els tres grups que es van presentar aconseguien estar directament a la final.

Les actuacions es van dur a terme sota la carpa llogada en l’últim moment per l’Ajuntament per evitar la suspensió de les activitats en cas de pluja. Els tres grups participants -Enrager, Promeses de Mart i Sarramangu- van desfilar per l’escenari donant el millor de si mateixos. Després de veure els tres grups en directe, el jurat va donar com a guanyador el grup Promeses de Mart, mentre que el segon lloc va correspondre a Enrager. El grup seleccionat com millor de la nit es va endur un premi de 1.000 euros, mentre que el segon guardó era de 250 euros.

“Han sonat millor, més compactes, i la versió de Maniac ha sigut idèntica a l’original dels anys 80”, afirmava Sergi Carós, musicalment conegut com Ed Tulipa, membre del jurat juntament amb Pilar Casals en representació de  de l’Escola Municipal de Música Julià Canals, Joan Figueras en representació de MetalDefenders i David Franch en representació de l’Escola Municipal de Música Julià Canals.

Nit sense incidents però amb menys públic

La vetllada no es va convertir en el punt neuràlgic de trobada dels molinencs durant la nit, tot i que molts van decidir donar-li suport a les entitats – Atlètic Incresa, Molins de Rei CF, AEM Molins secció volei, CE Molins de Rei secció d’handbol, CAU i Arran – que van organitzar servei de bar per així aconseguir finançament econòmic. A la zona, aquest any, no es van registrar incidents ressenyables com els d’anteriors edicions.

Així, la joventut va acabar divergint davant les diferents possibilitats de passar la nit de divendres més enllà dels concerts de la plaça de la Llibertat. Uns a la festa que organitzava l’Ateneu Mulei a la plaça de Església fins les 5 de la matinada, altres a un cercatasques que no apareixia al programa oficial de la Festa Major. La zona d’atraccions al polígon El Pla i els locals d’oci nocturn de la vila també van registrar una afluència important de públic.

Recomanacions personalitzades