Geganters i castellers tenen pla B davant la pluja

Les entitats busquen alternatives per dur a terme les activitats previstes al programa de la Festa Major durant el diumenge. Si plou, la Trobada de Gegants no es mourà de la carpa de la plaça de la Llibertat i la diada castellera es farà a l’interior de l’església.

Els carrers han estat deserts el matí de Sant Miquel // Jordi Julià

Els carrers han estat deserts el matí de Sant Miquel // Jordi Julià

La pluja ha alterat substancialment el programa d’activitats de dissabte i tot apunta que ho podria fer també diumenge. Per fer front a les inclemències del temps, les entitats han plantejat alternatives davant la pluja.

Els gegants aniran directament a fer la plantada a la carpa de la plaça de la Llibertat i estaran allà sota cobert fent l’esmorzar fins a la sortida enlloc de fer-ho a la plaça dels Països Catalans. En cas de pluja a les 11.30, l’hora de sortida del cercavila de la Trobada de Gegants amb Barretina, es donarà una hora de marge al cel, fins a les 12.30 hores. Si aquella hora no plou, es sortirà a fer un itinerari més curt del previst, anant de la plaça de la Llibertat a la plaça de Catalunya passant pel carrer Molí. Davant l’Ajuntament es farà la festa final si s’opta per aquesta opció. Si a les 12.30h plou, els geganters directament es quedaran sota la carpa i faran la festa allà, on també faran després el dinar posterior.

La diada castellera dels Matossers, que enguany és especial degut al desè aniversari de la colla, està prevista per a les 12.30 hores. En cas de pluja, enlloc de fer-se a la plaça de l’Església es traslladarà a l’interior de l’església.

Pel que fa a la XXII Trobada de Puntaires i la XII Mostra d’Art previstes durant tot el matí al passeig del Terraplè es veuran directament suspeses en cas de pluja. La Trobada de Gegants ocuparà tota la carpa de la plaça de la Llibertat i aquestes entitats es queden sense alternativa.

Recomanacions personalitzades