El femení de bàsquet celebra la Festa Major amb una nova victòria

CE Molins de Rei 58-50 Igualada. És la segona victòria per a l’equip entrenat per Pere Galimany. El camí per consolidar la categoria segueix el seu curs. 

El CE Molins de Rei ha aconseguit dues victòries en dos partits disputats // Laura Fernández

Tot i que aquest cap de setmana Molins de Rei gaudia de la Festa Major, el sènior femení de basquet del Club Esportiu Molins de Rei  no va descansar i aquest diumenge li tocava veure’s les cares amb l’Igualada al Poliesportiu Municipal, ja recuperat de les goteres del dia anterior. El partit va començar amb l’equip de l’Anoia dominant el matx amb una diferència de 4 al acabar el primer període (11-15).

El CE Molins de Rei es va mostrar com un equip molt sòlid

El primer període no va tenir res a veure amb la resta del partit ja que les molinenques van donar-li la volta a la truita controlant el joc. Durant el segon quart el CE Molins de Rei va reaccionar aconseguint posar-se per davant en el marcador amb una bona diferència, 34-23.

A la segona part, l’equip entrenat per Pere Galimany va aconseguir controlar el partit. Sòlides i confiades en elles mateixes, les molinenques van mantenir una diferència de punts considerable que voltava els 10 punts tota l’estona.

El partit va acabar amb un 58 a 50 que significava la segona victòria del sènior femení de bàsquet en aquesta temporada. Les molinenques comencen a agafar el camí de la regularitat que els pot fer complir les expectatives marcades a principi de temporada, i qui sap, si alguna cosa més.

 Viu Molins de Rei et va explicar el partit en directe a través de Twitter 

Recomanacions personalitzades