Victòria del femení d’handbol tot i les goteres

El CE Molins de Rei guanya 22 a 17 al Vilanova del Camí en el primer partit de la temporada. El matx es disputa al Poliesportiu de la Sínia per les goteres del Poliesportiu Municipal. Les molinenques van demostrar una gran superioritat. 

El CE Molins de Rei destaca per la seva solidesa defensiva // Adrià Casaín

Després de l’ascens frustrat de la temporada passada, el sènior femení d’handbol CE Molins de Rei es retrobava amb la lliga en la 1ª jornada al Poliesportiu de la Sínia, ja que el Poliesportiu Municipal es trobava amb problemes de goteres a causa de la gran pluja que va colpejar a Molins durant les festes d’enguany. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, aquests problemes en l’infraestructura del Poliesportiu Municipal es van produir abans de l’estiu i, tot i això, l’Ajuntament de Molins de Rei encara no hi ha posat solució.

El CE Molins de Rei torna a ser capaç d’oblidar-se dels aspectes no esportius

En un partit amb pocs gols, les d’Isabel Rabassa volien iniciar el campionat de la millor manera, amb una victòria sobre el Vilanova del Camí. El partit va arribar al seu equador amb el resultat de 14 a 10 favorable a les molinenques després d’una primera part poc vistosa però efectiva pels interessos de les molinenques.

La segona part va iniciar amb un Molins més apagat i el un Vilanova creia en la remuntada. Però finalment, una gran defensa molinenca i la gran tasca ofensiva de la lateral Itxaso Egaña van servir per sumar la primera victòria de la temporada.

El resultat final va ser de 22-17 en un partit on va quedar clar que les aspiracions del CE Molins de Rei són seguir guanyant tot el possible i deixant a un costat l’aspecte extra esportiu.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades