El Camell pateix un petit trencament a l’estructura durant les Matines

Es trenca una petita part de l’estructura del Camell durant la seva actuació més esperada. El recorregut del corre-cuita es fa més curt  en una de les Matines amb més participació dels últims anys. El problema ja s’ha solucionat i la bèstia tornarà a la festa del vespre. 

El recorregut del corre-cuita es va escurçar // Jose Polo

Una peça de fusta de l’estructura de la bèstia de foc més coneguda de Molins de Rei, el Camell, s’ha trencat durant les Matines, la seva actuació més esperada que coincideix amb la finalització de l’empalmada de la Festa Major.

El sistema afectat és el que fa que el cap del Camell s’enlairi amb normalitat i, en un acte de prudència, els responsables de la bèstia han decidit escurçar el recorregut del corre-cuita. Alguns assistents han esperat a la bèstia en punts mítics de les seves actuacions, com les escales de la plaça de l’Estació, però no han pogut gaudir de les espurnes degut a aquest imprevist.

Imatge de la peça trencada del Camell // Jordi Julià

La petita lesió del Camell s’ha produït sobre l’equador d’una de les Matines amb més participació dels últims anys. El fet que enguany Sant Miquel fos en dissabte ha ajudat a que els molinencs més matiners i els més nocturns decideixin gaudir de la cultura del foc de manera majoritària.

Tot i aquest incident no hi ha hagut cap ferit de gravetat durant el corre-cuita. Tret d’algunes cremades lleus, habituals en aquest tipus d’esdeveniments, i una persona lesionada al turmell, la festa del Camell s’ha realitzat amb normalitat. La jove  amb problemes amb el seu turmell va ser traslladada al CAP La Granja, que es trobava excepcionalment obert de matinada en motiu de la Festa Major, un acord amb el departament de Salut que ja es va posar en marxa el passat Carnestoltes després de que a la Festa Major de l’any passat un jove patís una ferida quan una espurna li va entrar a l’ull i no trobava la manera d’anar fins a l’hospital de Bellvitge per rebre atenció mèdica.

Molts van esperar a la bèstia a la Plaça de l’Estació // Jose Polo

El Camell tornarà a actuar aquest vespre

Segons han informat a Twitter els Amics del Camell , a hores d’ara els problemes amb aquesta peça de l’estructura del Camell ja estan solucionats. La bèstia de foc molinenca tornarà actuar, si la pluja ho permet, aquest vespre a partir de les 20:30 hores.

Recomanacions personalitzades