El femení d’handbol prepara la temporada amb bones sensacions

El CE Molins de Rei encara una nova temporada a Primera Catalana després de veure com l’ascens a Divisió d’Honor Plata es impossible per problemes econòmics per segona vegada consecutiva. Les d’Isa Rabassa mantenen el bloc amb alguns canvis. 

El sènior femení d’handbol és un dels equips de més prestigi a Molins de Rei // Estel Tort

El sènior femení d’handbol comença la temporada dissabte a les 19:15 al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei contra el Vilanova del Camí. Serà una nova temporada després de veure com, per segon any consecutiu, els problemes econòmics impedien l’ascens de l’equip a Divisió d’Honor Plata, la segona màxima categoria a nivell espanyol.

La capitana de l’equip, Inés Solana, explica en declaracions a Viu Molins de Rei que “ja han assumit la decepció” i que “comencen la nova temporada amb molta il·lusió”. “Ara només toca preparar els objectius a la categoria de Primera Catalana” diu Solana.

L’equip ha tingut tres baixes respecte la temporada passada. Una de les jugadores més veteranes i amb més caràcter, Sandra Gonzàlez, deixa el paper de jugadora per incorporar-se al cos tècnic com a delegada. La portera Xivi i l’extrem Anna Llopart també han decidit abandonar l’equip.

El conjunt s’ha reforçat amb 4 noves jugadores. L’extrem dret Natàlia es pot considerar com un fitxatge ja que la temporada passada va patir una greu lesió i Núria puja del sènior B com una de les promeses de l’entitat. De fora del CE Molins de Rei han arribat la lateral Judith Toro, amb un potencial físic imponent que reforçarà la posició de lateral. L’última incorporació ha estat la portera Lorena, una jugadora jove amb gran projecció. La resta de l’equip serà el mateix que el de la temporada passada.

El CE Molins de Rei va aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor Plata // David Guerrero

Pretemporada positiva 

El CE Molins de Rei va començar els entrenaments a finals del mes d’agost i han aconseguit un èxit rotund en els partits de pretemporada disputats contra equips com el Lleida, La Roca o el Montcada. “Les sensacions són bones” diu Solana. “L’equip ha treballat molt bé i hem agafat un bon ritme” explica il·lusionadaVeurem si aquest any és fa justícia i els problemes econòmics no impedeixen el seu possible ascens.

Recomanacions personalitzades