Empat trepidant

El Molins de Rei CF empata a 2 amb el Corbera en el partit avançat per la Festa Major. L’àrbitre no va xiular un penal clar a favor dels molinencs als últims minuts de partits. Els de Joan Garcia segueixen invictes a Tercera Catalana. 

L’equip segueix invicte // Adrià Casaín

En motiu de la Festa Major d’enguany, el Molins de Rei CF va haver d’avançar el seu corresponent partit contra el Corbera, un rival molt dur, que venia amb els dos partits jugats guanyats amb victòries contundents. I aquesta contundència es va palpar al primer minut de joc. Només arrancar el matx la defensa molinenca va fer figa i els visitants ho van aprofitar per posar-se per davant amb un gol de Marc Compte (0-1).

Però el Molins va dominar, tot i haver de jugar des de bon inici per sota del marcador, els homes de Joan Garcia van prendre el control del partit però patien en excés als contraatacs. El joc combinatiu del Molins es veia cohibit per la seguretat defensiva del Corbera. Es va arribar al descans amb el marcador 0-1, però les sensacions no eren negatives, només calia millorar defensivament.

La fragilitat defensiva de l’equip és l’aspecte a millorar

A la segona part el Molins va sortir amb la intenció de capgirar el marcador i en menys de deu minuts va arribar el gol de l’empat. Després d’una gran paret, Jordi Ganduixer va aconseguir el gol (1-1). I quan semblava que el Molins podria fer el segon, el segon va arribar però pels corberencs. Un contraatac culminat per Xavier Roig (1-2) va deixar tocat al Molins. Però encara comptava amb 20 minuts de partit per donar guerra.

Finalment va arribar el gol de l’empat. Jordi Prats va aprofitar un mal rebuig del porter rival per donar un punt al Molins de Rei CF (2-2). Després, es va produir una pena màxima clara a favor dels molinencs que l’àrbitre no va voler veure. Amb aquest empat, el Molins es posa amb 8 punts de 12 possibles, números notables però la fragilitat defensiva del  Molins és un aspecte a millorar.

Fitxa Tècnica 

Molins de Rei CF: Ferran de Palol, Jordi Sànchez, Mario Lobo, Joan Torellò, Joan Gosa, Andreu Margarit, Àlex Agudo, Christian Agudo, Jordi Prats, Nelson Nicola i Jordi Ganduixer. Suplents: Albert Garcia, Carles Capella, Francisco Alcaide, Daniel Iñiguez, Francesc Campo i Elezar Hernández.

Corbera CF: David Servin, Jonatan Codiña, Jordi Roig, Xavier Graells, Erik Cabero, Christian Castany, Aymane Boutarfy, Marc Compte, Héctor Martín, Xavier Roig i Edgar Compte. Suplents: Julio Gaona, Pol Gelabert, Daniel Marquez, Víctor Hilinguer, Diego Martínez i Jesús Nueva.

Gols: 0-1 Marc Compte (1′), 1-1 Jordi Ganduixer (51′), 1-2 Xavier Roig (66′) i 2-2 Jordi Prats (88′).

Viu Molins de Rei et va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades